Khamis, Ogos 14, 2008

Boring Gilerrrrrrr........

Salam..... Lamanya aku tak update blog ni. Terbiar usang tak terjaga. Sebabnya takde idea ngan malas sangat rasenyer nak meng update. Arini rajenlah plak sbb takde keje nak dibuat. Tak tau nak cite apa arini. Kat bawah ni gambo hero no 2 aku tgh belajo nak drive kete. Gaya memang boleh dapat 5 bintang. Kalo kete tengah jalan mmg dia betul2 pusing stereng kete tu. Kiri kanan kete aku dibuatnya. Along plak suka lepak kat sebelah. Perghhh.. ada bakat jadi pengawal perbadi aku ni. Sorang driver sorang lg bodyguard......



Terhibur ngan tingkah laku diorang ni. Tapi esok malam aku dah nak berangkat ke Korea. Itupun kalo dapat advance lah. Kalo tak jangan harap. Lama jugak tak jumpa hero-hero aku ni. Rindu gile kat diorang. Semoga puasa nanti kita jumpa lagi. Papa rindu sangat kat along dan angah. Nanti puasa pun aku akan ke Korea lagi. Harap-harap jgnlah aku beraya kat sana. Mau menangis di pagi Aidilfitri ingat kat anak-anak aku ni.

0 Juri Propesional:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.