Khamis, Oktober 16, 2008

Welcome to BUSAN

Akhirnyer jejakkan kaki jugak aku ke BUSAN. Sangat jauh Busan ni. Perjalanan dari Bandaraya Seoul je pun dah makan 2 jam 45 minit menggunakan KTX (keretapi laju). Kelajuannya mencecah 300km/j. Sebelum ni Busan hanya dikenali kerana perlawanan bola sepak Piala Dunia diadakan disini. Sekarang ni pulak aku kenal Busan sebab aku keje kat sini. Sangat menarik tempat ni kerana banyak pantai-pantai. Nak mandi tak boleh sebab sekarang ni cuaca sejuk kerana sudah hampir nak masuk musim sejuk (winter). Kemana-mana pegi pun aku tetap kena sarungkan baju sejuk. Nilah serba sedikit gambar yang sempat aku rakamkan semasa kat Busan ni.


@ Busan Station



Depan hotel



Kat mane ntah



@ Seoul Station



With TSP Member



Termenung sbb tengah hilangkan loya tekak



Kat Incheon Airport



Dalam KTX



Apa ntah nama makanan ni. Kembang tekak aku



Uweekkkkkk.......

Hari Raya Time

Salam semua.... Lama dh tak update blog sebab aku sibuk sikit skang ni. Tak tau nak update apa. Aku nak postkan je gambo si kecik aku yang aku ambik masa raya aritu.





























Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.