Selasa, Februari 24, 2009

Bizi Bangatttttt....

Salam... Lame nyer aku tak update blog. Sebabnyer aku sebuk sikit skang ni mengadap awek baru aku. Nama dia Exora. Sedapkan nama tu. Bukan sekadar sedap tapi secantik tuan empunya nama. 24 jam asek berkepit ngan dia. Penat lah layan awek sorang ni. Aku takde apa nak cite skang ni sebab kepala otak aku dh buntu dan takde idea nak pikir apa-apa cite. Aku nak balik tido. Badan dah penat, otak pun dah letih. Jom BALIKKKKK....

3 Juri Propesional:

blur " ~ " specky o_O berkata...

kesian [-(


=)) =))

kem slm ex0ra :))

bile m0 publish awek baru tu :>

xleh handle nak tgk ni =p~

mesti s0lid kan =p~

=)) *gelak guling2*

Hanisham Ab Halim berkata...

Emmm.... Sabar2. Dah tak lama abg akan publish dia. Wat masa ni dia tak bersedia lagi. Solid??? semestinyer ler.... Taste abg kan tinggi =))=))

blur " ~ " specky o_O berkata...

sempat lak reply :))

igtkan bz tahap lipas kudung kaki :p

jgn nti lupe jln blk umah lak =))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.