Rabu, Mac 04, 2009

Hadif Anaqi

Bermaksud Yang Berwawasan dan Menawan. Nilah wajah 1st anak sedara aku. Lahir pada 4 March 2009 dengar berat 3.63kg. Lepas kuar-kuar je aku terus pi jenguk dia tapi sempat ambik sekeping je gambo sebab nurse kat spital tu tengok aku lain macam je bila shoot gambo anak sedara aku ni. Ingat nak berposing ngan dia tapi takmolah lebih-lebih. Dahlah masuk secara haram selepas abes waktu melawat. Lagi nak berposing-posing plak. Si Hadif ni kuar kot tingkap gak macam Si Along aku. Emmm.. dah cukup korum ni nak pecahkan umah tokwan diorang kat kampung tu. Bergegarlah jawabnya umah bapak aku bila balik raya nnt. Meh kita tengok gambo
dia.


2 Juri Propesional:

Tanpa Nama berkata...

lebat wamb0t die 8->

tyuyu berkata...

rser cm nk picit2 jer...
hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.