Selasa, Mac 24, 2009

Happy Birthday to Along

Actually birthday hero aku ni 16/2 sbnarnya. Tapi sebabkan masa tu aku sibuk tahap GABAN terpaksalah aku tunda nak celebrate besday dia ni. Sambutan simple je. Ada potong kek pastu jamu budak-budak kampung tu makanan ringan. Diam tak diam dah 3 tahun dah hero aku ni. Bercakap tak boleh lagi tapi kalo suruh wat apa semua dia buat. Anyway, selamat menyambut hari lahir yang ke-3. Semoga Along panjang umur, sihat tubuh badan dan murah rezeki sokmo. Cayang sama ALoNg.....






4 Juri Propesional:

Tanpa Nama berkata...

xde p0n nak p0s kat kite :-<

Hanisham Ab Halim berkata...

Nak pos apa? Nak pos yang gemuk tu ke yang kurus?

Tanpa Nama berkata...

dedue p0n blh :-"

pastu jgn mintak2 [-x

=))

Hanisham Ab Halim berkata...

Hek elehhhh.... Papa dia taknak minta ke????

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.