Selasa, Mac 24, 2009

Hari Yang PALING BIOOOLLLLLL.....

Semalam sehari suntuk aku dok kat Proton Shah Alam sebab part aku problem. Secoittt je pun problemnya tapi badigol-badigol kunyit kat Proton tu lebih-lebih plak. Semalam jugak satu hari telinga ngan perasaan aku cedera parah sebab asyik kena sound je ngan badigol biol tahap cipan kena demam panas + selsema burung kat Proton tu. Aku tak tau nama mamat tu. Kalo aku tau sapa dia aku akan letak nama ngan no tepon dia kat dalam blog aku ni. Pastu akan aku terbalikkan gambo dia kat dalam blog aku ni berserta dengan perkataan DISASTER dalam keadaan melintang kat gambo dia. BANGSAT punya SETAN... Selamba je ko maki ngan sound-sound aku yer. Nak berlagak lah plak ngan aku. Cakap pun BAU BUDU lagi nak tunjuk kerek ngan aku. WOIIII... ko balik betul kan dulu bahasa MELAYU ko tulah sial.... Ni cakap melayu pun hancur pastu nak berlgak terer.

Mesti korang tertanya2 kan nape aku marah sangat. Sebabnya, mamat ni sound aku gile2 tanpa ada reti hormat ngan orang. Yang paling aku benci sbb dia bukan jaga pun barang aku. TAPI menyebuk je lebih. Memang dasar mentibang laut betul. Bangang punya MAMAT KELANTAN......

0 Juri Propesional:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.