Rabu, Mac 25, 2009

Welcome To Everland

Salam semua. Kali ni nak update masa gi korea last 2 month. Mungkin dah berkurun dan ayat paling best ialah cite ni dah lemau. Tapi lemau-lemau tulah yang 'sedap'. Tak gitu.... GITU...GITU..GITU.... Bukan nak cite apa pun. Just nak upload gambar je kat sini. Nak kongsi ngan kengkawan semua. Nama tempat ni EVERLAND. Kalo kat Malaysia ala-ala Genting Highland cuma yang bezanya Genting Highland kat puncak gunung tapi Everland ni kat atas tanah yang tak berapa tinggi. Tinggi sikit dari Busut Jantan lah..... Hehhehe....

Apa-apa pun bergambo dulu.



Everland


Ngan HP 3G... Jgn jeles ehhh :D

Benda ni namanya SKYLIFT

SKYLIFT dari pandangan atas

Beruang KUTUB.... Kawan OLYN dan YAN =))

Aku pun tak tau apa nama benda ni. Aku panggil SNOWBUSTER...


Haaaa... Kalo korang nak tau, inilah dia trek ROLLER COster.

Tunggu giliran nak main SNOWBUSTER

Atas SKYLIFT

Posing kat sebelah kereta klasik. Kalo tak salah aku tahun 1960

Posing masa dah nak kuar. Awek cun yang amek gambo nih...

Everland

Everland

Everland


Perjalanan keluar....


Balik je dari Everland terus pegi makan kat area hotel. Aku makan macam kat bawah ni. Sapa cakap kat Korea takde asam pedas ikan. Mesti tak caya kan. Tapi betullah.. Ko rang tengok gambo kat bawah ni. Yang lebih aku jadi tensen ialah bila ada orang gelakkan aku macam nak gila bila aku tepon aku cakap aku makan asam pedas ngan ikan goreng.



Ikan goreng ngan KIMCHI... Sedap KIMCHI ni...


ASAM PEDAS IKAN.....


Kat gerai nilah aku beli Gelang Emas Putih bertatah Berlian Biru.... :))

2 Juri Propesional:

Tanpa Nama berkata...

ade ek asam pedas tu :">

byknye gelang kat bwh tu ek :> sumer berlian yeee :-"

xjeles p0n :-"

Hanisham Ab Halim berkata...

Ade lah... Ingat kat umah awak je ke yg ada >:P

Gelang tu sume berlian biru :))

Eleh... ayat2 org jeles mmg camtu =))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.