Isnin, April 27, 2009

The best short video......

Lepas ni kalau ada yang tak reti bersyukur lagi dengan nikmat Allah kat Malaysia ni aku tak tahu lah.

4 Juri Propesional:

Kam berkata...

X tau apa nak comment... sadis habis... Bersyukur dengan apa yang kita ada kan! Minta padaNya agar kita dilimpahi rezki selalu...Amin

Don Balon berkata...

Mekasih echanc..
kesian koi tengok..
kat Malaya pun ader oranc gini weh..
jangan terlepeh pandanc..
kalu jumpe tu bagi la sket sekali-sekala.. :)

Jejakadesa berkata...

Bersyukurlah ape yang kite ade hari ini.Alhamdulillah

Webmaster berkata...

Don,
Movie tu bukan kat Malaya koi rase. Macam kat area vietnam camtu. Tapi sebenornyer kat Malaya ni pun ada. Kalo JKM pegi cari betoi-betoi banyok diorang buleh tulong. Tapi syarat kenalah buang dulu syarat tak boleh ada TV ngan ASTRO tu.

JD,
Alhamdulillah ngan segala rezeki kita yang melimpah ruah ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.