Jumaat, Mei 22, 2009

Kalau anda rasa anda pantas...... (Update)

Cepat-cepat..... Sapa boleh lawan kepantasan aku yang haprak ni. Kepantasan tahap kura-kura sarkas... Ehhh.. kura-kura ada masuk sarkas ke??? Kalau rase menaip tahap baru masuk kelas belajar Microsoft Office baik tak payah cuba. Wat rosakkan keyboard korang jelah..... Benda ni aku cilok tanpa minta izin dari blog KAM. Main rembat je. Muahahhahaha...... Sebelum berundur nak tambah sikit. Kepada sesiapa yang mencuba test ini sila pamerkan di blog anda sebagai bukti anda hebat dan tinggalkan komen anda diruangan komen. Tapi kalo dapat bawah 30wpm tak payahlah pamer. Wat hang server BLOGGER.com je. Perabihkan boreh yooooo..... Kepada sesiapa yang telah mencapai 70wpm sila minta award dan ais krim dengan Dida. Hhehehhe....

17 Juri Propesional:

Don Balon berkata...

Echanc..
Okay.. moh tengok blog sepanyol koi..
ada link dari sembang berapi tu..
kuikui

Redz da Tsar berkata...

Aku menaip 36 perkataan seminit... haha... ok la dari ko... hak3x...
Jangan marah... boleh jadi kerani tak aku?

Webmaster berkata...

Don,
Hehhehhe... Suruh koi tengok semata-mata nak tunjuk 36 seminit ke??? Ingat ada apalah tadi.....

Duan,
Tempat koi ader nak guna clerk... Nanti aok balik bulehlah apply yekkkk... Masa interview aok bgtau ler aok terer menaip 39 perkataan seminit. Hhahahha.

Ehhh lupa.... Aok berdua ni menaip guna jari kaki sekali ke wehhhhh... Laju semacanc jer....

blur " ~ " specky o_O berkata...

30 perkataan seminit

lalalalaaaaa :-"

Webmaster berkata...

Olyn,
Apa barang 30 perkataan/seminit. Tahap budak baru pas SPM je tu. Celah gigi je beb 30 perkataan seminit tu... Muahahahha

Dida... berkata...

Salam..

Hi webmaster.. terima kasih jadi followers saya..

Saya dah try my best.. 56 words per minute (wpm)

Mari lihat result di blog saya.. lagi 1/2 jam saya post.. izin copy this test dlm blog sy k..

thanks...

Webmaster berkata...

W'salam,

Hi Dida, terima kasih kembali kerana sudi follow blog saya.

56???? Wooowww... Hebat2... Menaip pakai apa tu???

Webmaster berkata...

Makin lama makin hebat dan panas ni.... Hhehehe.. Sapalah yang boleh buat 70 wpm yek... Tak sabo nak bg dia award ni....

Dida... berkata...

aik.. webmaster.. cepat betul update.. hehehe.. saya taip pakai jari tangan lerr.. kang kalau sy kata saya taip pakai jari kaki kangg.. awak kata saya terlebih terer lak.. hahaha.. gurau je tu..

mari.. mari.. kita hangitkan glog webmaster... award istimewa menanti anda!!!!

Don Balon berkata...

Koi ni jenis menaip satu jari..
kala 10 jari slow je koi cecoh 70 perkataan aok tu..kuikui

miss GAZA berkata...

saya 36pkataan/sminit.
lalalala~
:p

Webmaster berkata...

Dida,
Fuhhh.. nasib baik guna jari tangan. Kalo jari kaki tadi mau saya pegi menuntut ngan awak.

Don,
Terer aok wehhh.. guna satu jari je dah 36. Koi tok tau loh kalu gune 10 jari. Takde award koi nok kasi aok doh mase tu....

Miss Gaza,
Bangganyer dia.... Hehheheh...

blur " ~ " specky o_O berkata...

xtau lak xpyh space [-(

sudah up lagik :-"

tgk la kat bl0g

lalalalaaa....

Webmaster berkata...

Olyn....

Hhehehe.. Dah tgk tadi...

miss GAZA berkata...

mana bangga pun..
sharing is caring kn?kn?
:p

Webmaster berkata...

Miss,
Hehhehe... Arini cuba lagi. Kot2 boleh jadi 70wpm ke.

Kam berkata...

Wah meriahnya kat sini.... he he..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.