Khamis, Mei 28, 2009

Meh Kutuk MAN U... Muahahhaha

Muahahhahah.. Apa-apa pun aku gelak dulu sebab pasni konpom menangis sebab kena kutuk ngan geng-geng Barca. Aku wujudkan posting ni sebab MAN U dah kalah malam tadi 2-0 ditangan Barcelona. Muahahhahah... Ehhh.. apasal aku gelak plak. Patutnya aku teriaklah... Huwaaaaaaaaa....

Kat sini aku nak ucapkan jutaan takziah... ehhh silap... tahniah kepada geng-geng Barca sebab korang dah menang malam tadi. Sesungguhnya aku terima kekalahan malam tadi dengan hati dan mata yang tertutup. Sebab aku tertido daaaaaaaa..... Hahhahahha....

Kepada Dida, Don dan Miss korang dah menang dan team korang dah jadi juara Eropah. JUARA EROPAH tu.... Perghhhh.. andailah MAN U yang jadi juara tu sungguh indahnya hidup aku time ni.... Takpelah... Barca main memang best dan patut menang dengan persembahan cemerlang tu. ikut kata pengulas-pengulas sukan tak bertauliah kat kompeni aku ni. Sebenarnyer tu ayat bodek je sebab takmo kena kutuk lebih dahsyat lagi. Hehheheh....

Kepada penyokong MAN U especially Olyn dan Duan, bawak bersabarlah yekkk... Kita kalah melawan beb. Ehhhh.. melawan ke kalau main cam hampehhhh... Ikut kata Don Balun dalam blog dia

Kuikui..tok menjawab lalu Manchister dinihari tadi..
peganc bolo pun sekali-sekala.. hhehe
Libang libu wehhhh bila aku baca. Nak balik umah pun ada ni. KECEWA!!!! KECEWA!!!!!

13 Juri Propesional:

miss GAZA berkata...

tak suka kutuk org..
tapi kutuk MU suka.
hahaha
:p

jgn sedeyh2.
bola ni dunia aja.
MU dah mnang EPL segala..
skrang can Barca la plak jd juara eropah.
hehe

kejo2.
satgi opis hour habess balikla..
=)

Webmaster berkata...

Mis,,,,
Hahhaha.. kejelah ni. Takkan Man U kalah tak keje plak. Kang jadi tukang cuci padang Man U kalo kene buang keje.

Fadh berkata...

hua hua hua hua hua hua hua hua hua hua hua hua hua hua hua hua

aku suka sesangat MU kalah walau aku penyokong LIV ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

miss GAZA berkata...

er boss,
maw ka kerja cuci padang??

Webmaster berkata...

Fadh,
Panjang wehhhh aok gelok... Aok gelok ke koi ke kat MAN U....

Miss,
Mau..Mau.. Ada kosong ke???

miss GAZA berkata...

jemput meh cuci pdg bola umah saya kat perliss yg indah nan permai ni..
nnti saya blanja mkn laksa kuala perlis skali.
:p

lalala~

blur " ~ " specky o_O berkata...

bukan salu MU kalah...
ayat xnak ngaku kalah...

lalalalaaaaa :-"

Webmaster berkata...

Miss,
Mak oiiii... Jauhnyer. Dah p sana boleh mancing ruan ngan puyu kat tengah bendang. Rindunya nak p sana.

Olyn,
Jangan riak. Kita dalam tempoh berkabung ni. Cakap banyak pun tak guna...

Dida... berkata...

Aik.. comment saya tadi tak kuar ye..

kena banned kot.. ngeee..

Don Balon berkata...

Echanc..
sabor weh..
bisa ke ayat koi tu? hehe
koi doh abeh doh kutuk dalanc blog koi..
last sekali koi siap mintok maaf dari aok dengan duan doh tu..
bolo,bolo jugek..
hidup mesti diteruskan.. :)

Webmaster berkata...

Dida,
Komen apa?? Mane ada kena banned. Saya baik punya moderator... Hehehhe..

Don,
Takde mendenye koi ni. Biase ler kutuk-kutuk tu. Bukan koi rase pun. Seronok jugek kalo dapat ngutuk ni....

日月神教-任我行 berkata...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

肉圓不加大蒜Jason berkata...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.