Selasa, Jun 16, 2009

Pantai Cahaya Bulan

Dulu dikenali dengan nama Pantai Cinta Berahi tapi disebabkan namanyer nampak macam biroh jer terus ditukar nama kepada Pantai Cahaya Bulan. Last sekali aku pergi pada tahun 2007. Selepas 2 tahun aku nampak ada perubahan sikit dengan pantai ni. Dah ada tembok pemecah ombak sepanjang pantai tersebut dan paling best dah ada Menara Penyelamat Pantai. Pastu kat atas menara tu ada 2 3 orang mamat-mamat tengah lepak sambil teropong-teropong. Macam ala-ala BAYWATCH gituuuu.. Tapi yang bezanya, penyelamat pantai kat sini yang aku nampak semuanya lelaki. Kalu ado hok-hok jate yang gelenya-gelenya nok puro-puro lemas tu demo jange wat lagu tu dehhh... takdo makno sumo tu. sebak kat panta ni takdok ore tino nok jadi penyelamat demo. sumo jate-jate.......

BIROH = Gatal















10 Juri Propesional:

Don Balon berkata...

Koi belum pernoh pegi lagi PCB ni..
koi sokmo layan pantai seri tujuh kat tumpat sebab dekat dengan kampung org umoh koi yanc walaupun pasir mas tapi dekat dekat sempadan tumpat, dekat kg jambu..
PST dulu dia punya SCT (squid celup tepung) memanc power dan harga ok..
le ni koi tok berani nok cakak..
lame tok pegi..

Webmaster berkata...

Koi suke ke PCB ni sebab colek dia best. Sambil tu bawok ler anok2 berjalan.... Org rumoh aok org kelate ke Don??? Lohhh.. toknyer koi tahu loh pulok.. Takpe, sekampung ler kita.. hehhehe

Koi (9M2mzr)..a.k.a Mazru berkata...

koi suke dgn nama dia yg laama te..pantai cinte berahi,unik...patut dikekalkan krn keunikannye..ke birohan tu dtg ke pantai mana2 pun mmg ade nye,pd koi nama nye x saloh tp org yg buat te yg patut di tukorkan namanye...

nama cahaya bulan tu ade unsur politik lagi pun..he

Don Balon berkata...

kuikui..
takde hey.. molek nikoh org jauh2 ni.. yang jauh didekatkan..
yang dekat dimesrakan..
yang mesra diserasi-serasikan..
yang ketiga tu koi kuranc besh bunyinya..
ah ziz kota kene tukor jadi yang mesra dipersatukan.. baru kena.. :)

Webmaster berkata...

Koi,
Hehehhe.. tapi walaupun dibawah pemerintahan PAS koi suka lepak sana. Syok wooo... Tak caye tanyer Don...

Webmaster berkata...

Don,
Molek benor tu... Tapi yang kureng beshnyer time nak balik raye. Jem teruk sgt....

yanz81 berkata...

encik..beshnya dia main2 ayaq..hehe

Webmaster berkata...

Yan....
Hihihihi... Main ayaq takpa.. Jangan main tanah.... Kotoq.. Jemput follow Echam.Com....

relevan berkata...

Kwn tak pernah lantas lg ke PCB..mem kwn dah lantas sana..nengok gone gaya ..mana tau kompni kome nak bg bonos lebih boleh lah mkn2 angin dan coti2 m`sia..

miss GAZA berkata...

syokkan mandi laut?
waaaa
kecik2 ja leh mandi.
besar2 dah malu da...
maen2 pasir ajela!
=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.