Jumaat, September 18, 2009

Cara elak komputer kena VIRUS!!!!

Apa kata korang try. Kalau guna teknik ni tak payah nak beli anti virus dah. Mahal sangat antivirus tu. Guna tekni \k ni baru RM1 takpun kalau guna yang murah baru RM0.30... hehheheh


7 Juri Propesional:

relevan berkata...

Wehh..ini anti virus ke anti klimaks?..tak pun anti viral..

MAAF ZAHIR BATIN

maiyah berkata...

salam lebaran.. surius ker :D

al-mankaraqi berkata...

Selamat hari raya, maaf zahir batin!

Izz-Al-Din berkata...

LOL. Selamat Hari raya... (punya berharap dapat ilmu baru..)

Tanpa Nama berkata...

cham.. ni dah dikira salah guna! bole kaya kilang kondom pas ni.. Omen Necrofis

zai berkata...

uish...echam..webmaster belajar kat company jual k****m ke dik ? akak dah tau echam keje kat mana nie..

confirm bawak balik bagi kat anak2 main buat belon kat umah tu kan..teringat dulu masa ada bibik..dia bawak anak2 main kat bawah apartment...anak2 terjumpa yang dah dipakai..nasib diaorang tak tiup buat belon lagi (hampir2)..kurang asam betul manusia2 yg tak ada akal membuang sampah merata2 nie...

pch berkata...

yg free xde ke???


FREE SOFTWARE: CARA ELAK JANGKITAN VIRUS DARI PENDRIVE
FREE SOFTWARE: RAHSIA MELAJUKAN KOMPUTER TANPA PENAMBAHAN RAM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.