Jumaat, September 04, 2009

Jawab Tag AGK

Jawapan tag dari AGK

1. Sila ambil gambar beg yang anda bawa pergi kerja...




2. Kemudian, sila ceritakan sedikit apa yang terkandung dalam beg kerja anda. Sila sertakan gambar sekali kemudian terangkan secara detail isi beg anda.




- Dalam beg ni ada laptop, diari ajaib dan beberapa file kerja aku yang aku bawak dalam beg ni sebab kalau ada yang bertanyer tentang keje senang aku nak refer. Gambar file tak dapat disertakan sbb ada kat dalam kereta.

3. Nyatakan sebab2 anda suka beg kerja anda itu

- Sebab apa aku suka???? Sebab beg ni agak lasak dan comfortable untuk aku travel kemana-mana.

4. Sila nyatakan kenangan manis atau apa2 yang istimewanya beg itu pada anda

- Beg ni dah merata pegi dengan aku. Kalau aku outstation ke oversea pun aku bawak beg ni sekali.

5. Sila tag 10 yang lain.... Aku tak nak tag akak-akak sebab aku tau beg diorang banyak kalo bawak pegi keje. Nak-nak kalo akak-akak yang cikgu tu. 2 3 beg diorang (cakap berdasarkan pengalaman sbb wife aku cikgu). Kang ada yang menangis nak kena jawab tag ni tapi aku nak tag abg-abg plak. Beg apalah yang diorang bawak pegi keje??? Meh kita tgk.... Hahhahah.

1) Edi
2) Abg Syed (Relevan Sokmo) - Dah Jawab
3) Mazru - Dah jawab
4) Cikgu Jang - Dia takde beg...
5) Zool@TOD
6) Jejaka Desa
7) Endiem

14 Juri Propesional:

maiyah berkata...

salam.. simple jer bag tu, mcm nak gi sekolah jer :D

ZOOL@TOD berkata...

Alahai... malasnya nak ambik gambar beg dan isi-isinya. Insya-Allah saya jawab bila dah ambik gambar beg tu.

Fadh berkata...

nasib baik nama aku xde kuikuikui

~0~ berkata...

wah..kena tag ke??hurm...lambat skit la bang..nanti saya jawab k..

Webmaster@Echam berkata...

Kak Maiyah,
Mmg nampak mcm beg sekolah pn beg laptop saya ni. Back to school...

Zool,
Takpe... take ur time. Tapi kena jawab yop....

Fadh,
Saje koi malas letok name aok. Sebab koi ada 3 4 tag lagi belom jawab. Tunggulah aok pasni. Muahahahhaha....

Edi,
Time kasih... hehehhe.. Balik kampung bila???

relevan berkata...

Nanti kwn amik beg kwn kat bawah kusen kerete dulu yer Echam..

Cikgu Jang .. berkata...

koi gi kerja tak bawak beg. gone nak jwb soalan awok yek....tok leh tukar org ke ?......

zai berkata...

Alhamdulillah..rasa2 kak zai nak kena buat sujud syukur ni sbb tak terkena TAG dari ECHAM...

Webmaster@Echam berkata...

Abg Syed,
Cepat pegi ambik pastu jawab tag tu.

Cikgu Jang,
lor.... gitu pulok gayenyer.. takpelah kalo cikgu berlenggang. Koi tak buleh kate apa TAPI pasni koi tag cikgu dengan mende lainlah pulok yer.. hehheheh

Kak Zai,
Oooo suke nyer dia. Pasni kak zai buat sujud syukur tau pastu kak zai minta doa sekali supaya2 saya lupa nama kak zai untuk tag pasni. Saya ada 3 4 tag lagi belum jawab ni... hehheheh.. abeslah kak zai pasni. Kena bangun tengah malam pulaklah jawab tag saya... hahhahah

endiem berkata...

pah paleh aok tag koi pulok. Nak jawab soalan no. 2 tu payah sikit bulan pose ni.

izman berkata...

nasib baik dah tak kena, aku dah kena dulu tapi tak leh jawab psl tak bawa beg.

sonata anak kancil berkata...

mesti rugged gi keje ni....pikul beg kat belakang! macamana ajaibnya diari tu???

Webmaster@Echam berkata...

Endiem,
Hohoho... takpe.. kalo ade gambo roti gardenia ke aok cakaplah gambo dah ambik sblm pose... hahhahah

Izman,
Aok dah kene ke... nasib baik ko tergerak hati taknak letak name aok. kalo tak rugi koi tak buleh kenakan aok.. hehhehe

AGK,
Hehehhe.. rugged sikit2 je...

mazru(9m2mzr) berkata...

waaa...ade gak nama koi...

dah la tag sblm ni x siap lagi huhuhu,xpe nt koi akan usahakan juge lah yek ..

mekasihhhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.