Rabu, September 16, 2009

Kad Raya

Entry ni dah aku paku ke dinding blog aku ni. Entry yang baru-baru kat bawah sana.



Bukak-bukak blog tgk2 dapat kad raya dari Kak Maiyah. Terima kasih ye kak sebab senang-senang je bagi kad raya.. Hehhehe.. Saya doakan semoga akak akan terus tabah meniti perjalanan hidup yang masih panjang ni. Semoga Kak Maiyah terus ceria sokmo......



Yang ni pulak dari Kak Cik Seroja. Terima kasih ye kak cik. Semoga Kak Cik sehat dan ceria selalu....



Yang ni pulak dari Dato Nad. Terima kasih Nad. Segala jasa baik anda didahului dengan ucapan Selamat Hari raya.



Yang ni pulok dari rodong Eyna. Time kasih rodong. Selamat Hari Raya Aidilfitri.




Yang ni pulak kad raya dari Koyuki. Siap tertulis nama gua lagi.




Ni pulak muka surat kedua. Ada plak masa dia nak edit gambo2 kad ni. Nampak sangat dia tgh takde keje.



Yang paling aku best aku dapat duit raya sekali. Camne nak tukar nih. Kalau tukar ni dah lepas duit minyak nak balik kampung. Tapi kalau pegi tukar kang silap2 aku beraya kat Lokap Sg Buloh lah plak. Terima kasih Koyuki atas tanda ingatan ni. Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin. Balik kampung hati-hati. Jangan memandu sambil goreng gitar. BAHAYA!!!!




Yang ni E-Kad dari Azmas. Siap hantar pakai posto lagi. Terharu koi. Terima kasih banyok-banyok. Selamat Hari Raya Aidilfitri dan maaf zahir batin.



E-Kad dari Kam. Terima kasih banyak-banyak. Selamat hari raya Aidilfitri untuk Kam sekeluarga.



Kad dari Bujang Susah. Terima kasih Bujang. Selamat Hari Raya Aidilfitri.

10 Juri Propesional:

kakcikseroja berkata...

Sudikanlah juga terima kad dari kakcik (kena ambil kat blog kakcik la pulak!)

maiyah berkata...

salam.. macih n selamat ari raye :D

Cikgu Jang .. berkata...

soryle echam...koi tak dapat nak bagi kad kad awok yek....bab kad2 ni, koi tak berapa kreatif le nak bgi kat org..

relevan berkata...

Kad raya jer..? duit raya hulur2 lah juge wehh..

zetty berkata...

kad raya nak jgk...huhuhu

MuMMy 2 Haqq berkata...

bole print kan dan gantung2 kat dlm umah..heheh..

INTAN RH berkata...

Koi tak dan nak mengirim kad raya hehe. Slmt hari raya Echam, mkn lemang nanti jgn lupa koi :D

ummi humaira berkata...

ummi tak sempat tempah kad raya tg istimewa la , jd x de le kad raya untuk Echam , soly no ..SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN

hai berkata...

seronok boleh main bagi2 kad ni...ngape la koi sengal sangat...hehehe..kurang lagi ilmu!!

Koyuki berkata...

Sama2..=D

Eh..cun la kad raya kaler biru tu kan?

hihi~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.