Sabtu, September 05, 2009

Tag Cikgu Saliza

Dapat 2 sekali. Award dengan tag. Bijak2. So ni aku nak jawab tag dia.



Award yang dia bagi kat aku.....

Questions & Your Answers

1. The person who tagged you

Cikgu Saliza


2. His / her site's title and url

Aku Anak Jengka

http://akuanakjengka.blogspot.com/


3. Date you were tagged

August 28, 2009


4. Persons you tagged:
Takde.. sebab pose. Kesian kat diorang. Kang ada yang buat alasan nak bukak pose plak.... TAPI aku nak bagi award ni pada semua follower aku. Jangan segan untuk ambik dan terpulang nak tampal kat blog atau tak.

7 Juri Propesional:

maiyah berkata...

salam.. simple aje tag hee.. len kali bg berbirat jari :D

relevan berkata...

A'ah..betul lah ckp Maiyah..simple jer tag ni..nanti kita cari yang heavy2 punya tag kat Echam..bg dia terkehel jari..

Fadh berkata...

utk pgtahuan aok, koi bab tag nie laa paling malas nak jawab...aok tag mazru dh dia tag koi plak...

sonata anak kancil berkata...

Terima kasih kerana kesian - biarla aku teruskan pose aku ni....kang terjawab & terbuka pose...parah tu...

ok, since ko kata jgn segan amik award, aku amik & tepek kat dinding rumah aku...he3x

ZOOL@TOD berkata...

Alhamdulillah... tengah malas nak jawab tag ni....

zetty berkata...

org x mau amik...
hehehe...
jgn mrah....

ezzati berkata...

aar..d simplesttt ever tag... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.