Khamis, Oktober 22, 2009

Aku yang sibuk.

Kena uruskan 3 blog, 3 email, 1 yahoo messenger, kena baca 30 blog, kena pergi kantin 3x sehari, kena isi minyak kete, kene pegi bank, repair pc kat klinik, baca paper, tengok TV, sembang-sembang, mandi dan tido....

Banyak jugak keje aku dalam sehari tapi masa bila aku buat keje kompeni. Patutlah aku lepak je kat opis dari semalam. hakhakhak...

8 Juri Propesional:

kakcikseroja berkata...

Aduhaiiii.. banyaknye keje Echam! Gaji dah masuk ke blom?? :)

relevan berkata...

Kau kerja memblog jer Echam?..

Fadh berkata...

huh perdana menteri israel pun xsesibuk aok weh kuikuikui

Don Balon berkata...

pergh..
sibuk amat weh..
mekasih weh quote falsampoh koi di banner aok tu.. kuikui

Cikgu Jang .. berkata...

tu baru sibuk namanya, takpun buat2 je sibuk bior org lain nampok kite ni sibuk...

zai berkata...

hmm...mmg sibuk giler tu..sibuk cite kat orangla yg paling banyak hehehe..

a kl citizen berkata...

assalammualaikum

sibuk ke penyibuk?
dah masuk gaji ke ?

endiem berkata...

sibuk sgt tu.. tu gaji lambat masuk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.