Isnin, Oktober 19, 2009

Dah ok.. Silalah komen

Dah ok lah pulak.... Pening aku tengok blog aku ni. Tiba-tiba je ok plak. So kepada semua geng-geng yang tak boleh komen kat posting ni boleh berbuat sedemikian yer. Aku nak baca apa komen korang semua.

9 Juri Propesional:

kakcikseroja berkata...

Patutlah puas kakcik nak komen tak boleh :(

endiem berkata...

jangan tensen beb.. nanti sakit jantung. 8 hb dah gaji pas tu 25 hb gaji lagi.

Webmaster@Echam berkata...

kakcik,
sblm ni tak ok.. nape ntah...

Endiem,
Koi takde gaji lagi sampai arini. Last sekali kitorang gaji 3/9/2009.. aok bayangkanlah dah sebulan lebih koi menderita ni.

~0~ berkata...

baru best bang leh komeng....hahahha

relevan berkata...

No komen..cuma nak bgtau..bila boleh lepak2 ket kopitiam ni?..

Webmaster@Echam berkata...

edi,
Itulah.. baru best sikit...

Abg syed,
Kawan balik nnt kita lepak. 31 ni cadang nak balik tapi mgkin skajap sgtlah.. Tak sempat jumpa aok...

Cikgu Jang .. berkata...

blog kekadang tak ok, perkara biasa, janji kite sentiasa ok......jgn ko.....hehehe

maiyah berkata...

tenet akak loading slow baru ni nak jengok blog kekawan :)

a kl citizen berkata...

assalammualaikum

dah boleh komen ya...
ingat kan protes kat sesapa tak bagi kami org komen

akak doakan moga rezeki echam Allah mudahkan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.