Khamis, Oktober 01, 2009

Out Stesen.......

Arini out stesen ke JB sebab kena layan kerenah Customer yang beli kereta Exora. Tulah, yang bongok sangat beli kereta tu awal-awal sapa suruh. Kan dah problem. Len kali kalau nak beli, belilah selepas setahun kereta tu keluar. Barulah takde poblem. Aku pegi pagi balik petang sebab problem picisan je. Membazir je kalau tido kat sana. Lagipun pegi ari Khamis. Kalau pegi ari Jumaat mau aku berpeleseran dengan secretary sulit aku kat Danga Bay Sabtu ngan Ahad nanti. Napelah tak kena pegi hari Jumaat kan :((

10 Juri Propesional:

~0~ berkata...

nape proton 1st batch mesti sakit ek??

zai berkata...

Salam Echam...

Wah Echam..ada secretary sulit nampak..pastu nak g dating kat danga bay lak nie..isk3..nak jadi paparazzi la pasni nak mengendap echam dengan secretary yg sulit camne tu...hehehe

kakcikseroja berkata...

amabi...amboi..amboi....

bukan mainnnnnnnnn..... :)

relevan berkata...

Sekretary sulit yer..nanti arr kawan report kat cikgu yang mengajor kat Sabak Bernam tu nak??..he he..

Raja Radiah berkata...

betul betul betul.....ada kawan penah terserempak exora (time baru kuar lah)...terbakar kat enjin kot kalu tak silap..kesian family tu duk tepi jalan menunggu sape ntah...

al-mankaraqi berkata...

salam cham,

Tulah, yang bongok sangat beli kereta tu awal-awal sapa suruh.

'bongok' ter mender makesudnyr? universal ker ato lebihkurang hak toboh kelorge koi............kah..........kah......ariter koi kener maroh pasei membongokkan YB........kah........kah.......kah

hai berkata...

ishk...ishk....sapa la yang malang sebenonya ni????

zetty berkata...

ish3x...
gatal....

Webmaster@Echam berkata...

Edi,
Panjang ceritanya. Nak tau cerita lanjut jom kita ngetea.....

Kak Zai,
Tak jadilah deting. Kena balik awal.. huwaaaaaaa....

Kak Cik,
Hehehhe.. mem tak baca ni. Kalau tak ABESSSSS!!!!!

Abg Syed,
Tak sporting langsung.....

Mama E in,
Hehehhehe.. tu mmg sah kete proton tu.

Al,
Kah..kah..kah... Kali ni ayat Bongok ter maksudnya BODOH macam orang yang komen BONGOK kat blog aok tu.. muahahhahahhaha......

Kak Hai,
Huhhhhh.. lama aok hilang wehhhh.. tercekik buloh lemang ke????? yang malang ter koi kot... hhehehhe

Zetty,
Hikhikhik... sikit2 je...

Jejaka Desa berkata...

Payoh benor bukok bloh awok ni.Kosong manjang.Hari ni ok la pulok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.