Khamis, November 12, 2009

Insuran Paling Baikkkkkkkkk

Sesapa yang belum ada insuran boleh ambik cepat. Aku dah sign up semalam.... muahahahhah. Entah hape-hape iklan camni.




18 Juri Propesional:

Finaz berkata...

adakah benar apa yg saya baca??? biar betul?
Kat mana u amik photo i Sham kat M'sia ker?

kakcikseroja berkata...

Hadoiiiiiiiiii....

~0~ berkata...

bape juta dia cover??hahahhaha

relevan berkata...

Kita kena amik insuran ni Echam..risau juge sekarang musim potong..potong.. potong..

LIPISLADY berkata...

Assalamualaikum, yass..matnye gitu pulok tuh...

endiem berkata...

hah..insuran apa ni?

ZOOL@TOD berkata...

insuran kemaluan... ah.. ha.. ha..

insuran paru-paru take ke echam?

n@m@n berkata...

haduiiii

hai berkata...

hahahaha..lawak la echam..awak ambik kat mana ni???

ezzati berkata...

hehe..ada tgk ni kat blog someone..betul ke x ni ntahhh

sonata anak kancil berkata...

dah ada insuran ....cukup la tu.

maiyah berkata...

mmg betul dik, kita tak tau apa nak jadi, insuran ni akan membantu kita :)

abu muaz berkata...

Biar betul bro. Maklumat biar tepat,cepat dan betul. Pelannya nak tengok kat mana?

zetty berkata...

eeee...ade jgk y mcm tue yerr...hahaha

mazru berkata...

kah kah kah..bagus gek ni..

mazru berkata...

keh keh keh...kemaluan pun nak kena insuran..

Webmaster@Echam berkata...

Finaz,
Saya pun tak tau kat mane gambar tu diambil.

KakCik,
Sabar2.. hahahah

Edi,
Bergantung dengan bape banyak ko nak carum.. hahahha

Abg Syed,
Hahhahaha.. betul2.. Musim potong-potong.. hahhaha...

Lipislady,
Hahahaha.. macam2 hal...

Endiem,
Aok dh ambik ke wehhhh..

Zool,
Errkkk.. belom ade lagi zool.. hehhe

Naman,
Keh..keh.keh..

Kak Hai,
Koi ambik kat email. Anak buoh koi ngantor.

Ezzati,
Tak taulah betul ke tak...

Kak Sonata,
Eloklah tu.

Kak Maiyah,
Betul tu.

Abu,
Hahahha.. pelan dia mesti best.. kahkahkah...

Zetty,
Hahhaha.. ntah apa2 kan...

Mazru,
Keh..keh..keh..

abu muaz berkata...

Salam tuan , saya tunggu pelannya mana?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.