Rabu, November 18, 2009

Makeup yang berkualiti

video

13 Juri Propesional:

endiem berkata...

huh..

ezzati berkata...

haha...best iklan ni..

ZOOL@TOD berkata...

Pada yang belum kahwin berhati-hatilah memilih. Pada yang dah kahwin redha je lah......

~0~ berkata...

terima seadanya...hahhaa

LIPISLADY berkata...

Assalamualaikum, nok order de mana nih echam? keh nok sedozen...

Finaz berkata...

skali nenek!... hahaha

INTAN RH berkata...

Akak pun nak ode...hehe..

relevan berkata...

Tak dapat nengok video ni..

maiyah berkata...

dah lame tak bermakeup ni menjak up gred ketdkupayaan nih bubuh bedak je

zetty berkata...

eee..x mau make up nie..menakutkan jerr...huhuhu

a kl citizen berkata...

assalammualaikum echam

best iklan ni

Webmaster@Echam berkata...

Endiem,
Hahhahaha

Ezatti,
Boleh lah tempah....

Zool,
Kalo belum kawin kena beli make up ni....

Edi,
Hehehhehe.. bagus2..

Lipislady,
Nanti koi tlg carikan utk aok yek...

Finaz,
Mula-mula awek pastu jadi nenek.... keh3

Kak Intan,
Huhhh.. nok jugek ke... Banyok tempahan koi ni...

Abg Syed,
Koi nak jadi jaga IT tempat aok, aok tak mboh rekemen koi. Skang ni aok nok tgk video ni pun tok buleh... Aok pegi cc jelah... hehehhe

Kak Maiyah,
Yang natural tu lagi nmpak best...

Zetty,
Tak payah make uplah.. dh cantik dh..

Kak Normah,
W'salam... Copy and paste je kak.. hehehhe

mazru berkata...

koi tak leh nengok video ni:dia cakap video not available

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.