Selasa, November 03, 2009

Masihkah Kau Ingat

Lama dah takde kat TV cite ni. Dengar lagu je terus aku jadi semangat. hikhikhik... Kredit untuk semua anggota tentera.

9 Juri Propesional:

Cikgu Jang .. berkata...

Cerite ape tu rodong.....koi lupe dah

abu muaz berkata...

Menegak bulu roma bila mendengarnya.Tuan macam mana nak masukkan lagu ni dalam blog saya?Boleh kongsi-kongsi ilmu.

Webmaster@Echam berkata...

Cikgu Jang,
Cerita Darah Satria.

Abu Muaz,
Salam tuan. Terima kasih kerana melayari Echam.com. Caranya mudah sahaja. Tuan perlu copy script dalam kolum EMBED dan paste kan di bahagian posting tuan. Lepas publish akan keluar macam yang saya punya tu.

Fadh berkata...

oooo citer badul ngan aman shah tue...koi ingat citer nie ...xsilap koi aziz sattar yang jd pengarah...byk laa adegan yang lucu kat dalam filem nie...yg paling koi suke bile badul sesat jumpe rumah usang dalam hutan...ada mayat kat dalam rumah te, tetiba mayat tue bangkit...mentereban lari badul he he he

Finaz berkata...

tak pernah tgk lah cite ni.. tahun brape cite ni?

Saliza berkata...

Echam,
Akak ingat citer ni. Aman Shah hensem giler masa ni..

relevan berkata...

Nak kopi script video u tube kwn tak lepas lepas ni...mau kwn sepak je komputer pejabat kawan ni..

Webmaster@Echam berkata...

Fadh,
Betoi tu. Koi suka babak tu... hahhaha

Finaz,
Cite ni dibuat pada tahun 1983. Tapi lepas2 pada tu selalu cerita ni dtayangkan...

Kak Saliza,
Betul tu. Zaman dia muda2...

Abg Syed,
Apa kata aok bgtau toke kompeni aok tu ambik kawan jaga IT kat sana. Boleh kita ngetea sama ari2...

maiyah berkata...

cite dolu2 ni mmg antik pe.. wat kita trkenang kisah lama :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.