Selasa, November 24, 2009

Mimpi Indah

Posisi tidur paling enak didunia... hahahhaha


22 Juri Propesional:

ezzati berkata...

cmtu pn leh tdo ke??haha

~0~ berkata...

adoi...camne tue???sakit belakang

Koyuki berkata...

save space ni..tak payah ada tilam, katil dan bantal..

ni kawen nanti camana ngan bini die?
huhu

hai berkata...

echam,x nak try ke gitu??hehehe...pasni jimat tak yah gi tido kat hotel!!

endiem berkata...

baler aok.. buatnya lucut tangan tu..

Finaz berkata...

isk..isk..apa nak jadi org nih?

LIPISLADY berkata...

Sallam, selesa bete kaean ni tido yek..

YASSIN berkata...

Mekala x de kerengge tak pe...hehehe

maiyah berkata...

aduss.. kalo jatuh abih le

kakcikseroja berkata...

boleh tak jatuh pulak tu ek??

um. masyitah berkata...

Kalau saya,sure dah tergolek dah

Redz da Tsar berkata...

Takde umah la tue,,, Kesian

Cikgu Jang .. berkata...

orang ke beruk te....ke spesis org+beruk

zetty berkata...

hahahha...satu cra tidur y blh dipraktikkan..bgus2...

zai berkata...

aiyooo...yoo...yenna dei !!!

apa cite ni..kok ye pun nak tido..carilah tilam spring..ni atas pokok..apa ke barang !!

a kl citizen berkata...

assalammualaikum

tgh tidur ke atau bermeditasi ni...?

echam...
hamster echam makin gemuk lah...

dzul berkata...

mana dpt gamba ni..? macam kelawar..

ZOOL@TOD berkata...

sian pokok tu

Webmaster@Echam berkata...

ezzati,
Tido alaf baru.. heheh

edi,
hehehhe... kalo ari2 mgkin tak sakit kot

Koyuki,
Dia tak kawen dh sbb dh tua.. heheheh

Kak Hai,
Kalo koi try, koi try atas pokok tualang. Sambil tido boleh kutip madu lebah.... hahahah

Endiem,
Tangan ngan kaki dah boleh ikat mcm tali rafia...

Finaz,
Jadi manusia tido atas pokok.. heheh...

Lipislady,
Macam tido atas SLUMBERLAND agaknyer...

Yassin,
Kalo ade kerengge nahas dia...

Kak Maiyah,
Jatuh takpe sbb jatuh ke bawah.. hehehhe

KakCik,
Dia praktis ari2 ke???

Kak Ummu,
Keh3.. saya pun sama..

Duan,
Koi pun rase gitu jugek...

Cikgu Jang,
Orang tu tapi wat aksi hebat...

Zetty,
Nanti jgn try kat kampung tau....

Kak Zai,
Sbb dia dh bosan kot tido atas tilam. Takpun dia tgh tensen ngan bini dia.. hahhaha

Kak Normah,
W'salam... Bermeditasi kot...

Hamster tu gemuk ke kak... Semua org bg makan.. tu yg kenyang je tu...

Dzul,
Aku dpt dari email...

Zool,
Hehheheh.. kalo blh cakap apalah pokok tu cakap yer.. hehehhe

abu muaz berkata...

gambar ke betul-betul ni tuan?

pakcik kordi berkata...

ni set kelawor ni....kah kah kah!!!!

mazru berkata...

siluman beruk tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.