Ahad, November 01, 2009

Tolong Carikan Jodoh

Wah... segar nampak mata yang abg-abg ni. Mentang-mentang tajuk tolong carikan jodoh bukan main lagi korang yer. Aku dapat benda ni dari email yang kawan aku hantar. Sian ika.......

------------------------------------------------------------------------------------------------

Hi,
Ika seganla. Dah la kita tak lawa. Biodata ika ada kat bawah. Kalau betul ada kawan-kawan you ikhlas nak berkenalan dengan ika, diorang kena terima ika seadanya tau. Maklumlah, ika ni orang kampong. Diorang pun kena faham dengan kerja ika. Ika ni peramugari, so selalu outstation. Ika tak kisah paras rupa, yang penting ikhlas dan SETIA. Ika tak suka womanizer dan lelaki hidung belang. Sapa2 yang minat ikhlas nak kawan ngan ika abg suruhla diorg add YM ika yea….
Ika bukan aper, dah tak tahan sebab mak dan ayah asyik tanya jer..... Ika plak sibuk, takde masa nak berkenalan. Tahulah lah keja Ika macam manan kan. ada tue adalah, tapi semua yang nak ambil kesempatan.Ingat Ika ni perempuan murah ker. Tolong lah you yer. Ika sunyi lah...

Nama: Nurul Intan Bt Md Aris

Nama Panggilan: Ika

Umur: 28tahun

Skin: Sowo Matang

Kening: Lentik Sedikit

Rambut: Hitam (xsuke kaler2 rambut)

Alamat: Seksyen 17 Shah Alam, Selangor

Pekerjaan: Peramugari

Hobi: Shopping, Tengok Wayang, Clubbing

Favorite Drink: Soya Campur Cincau, Cappucino

Favorite Food: Seafood, Spaghetti, Pizza Hut, Budu

Email: ika_cute@yahoo. com.my

p/s: sebarang pertanyaan sila email saya. Gmbr saya sertakan dibawah..

-
-
-
-
-
-
-
-

15 Juri Propesional:

Redz da Tsar berkata...

Takde yang buruk lagi gambar? Ngape la Ika takde yang minat... Cantik tu...

zai berkata...

Alhamdulillah..cantik sungguh pramugari tu..cuma nak tanya echam setakat ni sejak amik dia kerja ni, rasa2nya peningkatan penjualan tiket kapal terbang melonjak tak ? ke syarikat kapal terbang tu dah tutup ?

Cisss...kurang asem betol kau echam...wakena beb !!!!!!

Fadh berkata...

nie yang gune name nurul intan bt md aris nie...entah2 ada tuan punya nama tue...marah laa rodong tue nanti...cian dia, nama dia kena main2 mcm nie.

Cikgu Jang .. berkata...

koi confius le ehcam....laki ke pompuan org ter. Nampok ganas cam lelaki je mukanya. Ke spesis "jantina" ( jantan + bertina )

Finaz berkata...

euwww..!! kalo saya yg pompuan ni pun tak lalu nak nengok..ada ke lelaki yg nak?

LIPISLADY berkata...

Sallam echam, tadi atok keh kata dia berminat nok jadi calon...

Koyuki berkata...

gambar real ke ni encik??

Tuhan ciptakan manusia pelbagai rupa

biar berwarna hidupan kat muka bumi ni..


**semua indah belaka**

~0~ berkata...

Adoi.....
pakcik kono tipu....hahahahhaah...

ingatkan baca page dang setia da masa memula baca tajuk...hahahah

maiyah berkata...

mak aii.. pepun dia ciptaan Allah.. dpt pahala pe :)

a kl citizen berkata...

assalammualaikum

pramugarai mana ni echam...
isy, kalau tak senyum mesti lawa sikit

mazru(9m2mzr) berkata...

masya Allah...mule dengor td macam cun giler,eii dok la wehh...

kah kah kah

endiem berkata...

ok gak..

relevan berkata...

Ngeri ni Echam..

sonata anak kancil berkata...

sabo aje la...jgn risau dik...lebih tua dr tu ramai lagi...yg dah pencen tak berkahwin pun ade....jodoh maut semua nya urusan Tuhan...tapi-tapi...kena usaha gak...sabo dik ye

rahimin idris berkata...

aok ni bior berpasey sikit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.