Rabu, Disember 02, 2009

The Wheel Of Life

Sebenarnyer kat hujung sekali tu kena letak satu lagi gambar. Gambar Kereta Mayat.....


14 Juri Propesional:

kelopak ungu berkata...

Memang betul Echam kene letak gambar kereta mayat..siap dengan bunga sekali..

relevan berkata...

Kawan masih hok dalam kereta sports tu lagi..hehe!

LIPISLADY berkata...

Sallam, kereta mayat tu bukan wheel of life lagi dah, tapi wheel to heaven or wheel to hell...kew kew kew...

abu muaz berkata...

Salam tuan. Saya masih gagah berbasikal yang depan sekali tuuu.

maiyah berkata...

yg bwh tu cam kisah akak je hehe

Finaz berkata...

alamak... saya tgh2 lah..hehe

ezzati berkata...

yg no 4..hehe :p

mazru berkata...

sepatutnye gitu lah..baru bleh lengkap satu putaran.

pB berkata...

hidup ni bukan panjang mana pun

hai berkata...

emmm...rasa cam muda je lagi....ahh..perasan!!

Webmaster@Echam berkata...

Kelopak ungu,
Letak bunga ngan gambar... Baru kena... hehhehe

Abg Syed,
Yeke??? Tak sedor diri aok ni.. hahahha

LipisLady,
Hhahhaha.. betul tu...

Abg Muaz,
W'salam... Keh..keh...keh.. msih gagah ye tuan...

Kak Maiyah,
Hehhehe.. akak muda lagilah...

Finaz,
Tengah2 tu gambo yang mane???

Ezzati,
Oooo.. tu tahap muda remaja lagi tu...

Mazru,
Betul tu wehhh.. Baru lengkap putaran hidup...

pB,
Hidup kita singkat je. Nath esok ntah lusa dh jalan....

Kak Hai,
Aok rase dok kat no bape smp rase muda je tu... hehehhe

endiem berkata...

bagus grafik aok ni..gambar pertama pandang driver., tapi gambar las pandang depan.

pakcik kordi berkata...

setuju dgn gmbo di atas!kitaran idup manusia...=)

um. masyitah berkata...

saya jadi penumpang je...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.