Jumaat, Januari 01, 2010

Posting pertama 2010: Jom Layan....

Dah-dah jangan pikir lagi masalah kompeni aku tu. Kalo pikir-pikir pun aku jadi makin sakit hati ngan top-top management aku. Tengah senak camni diorang boleh pegi melancong ke Europe. Sangat BANGSAT!!!!!! Apa-apa pun aku sajikan lagu ni. Jom kita joget sama-sama. Layannnzzzz..... Yeaaahhhhhhaaaaaaaa....


19 Juri Propesional:

abu muaz berkata...

Salam dan selamat tahun baru tuan.

al-lavendari berkata...

saya sangat minat dengan lagu ini. orang kata suara a. rahman onn macam suara saya. orang katalah kan!

YASSIN SULAIMAN berkata...

Kawan sedih ngat melaka dengor lagu peracun kalbu nei...

**Selamat tahun baru.

Cikgu Jang .. berkata...

salam rodong...

jgn diracun kalbu tu...

Koyuki berkata...

selamat tahun baru
da jangan sakit hati lagi

DDrfauziah berkata...

Salam & Selamat Tahun Baru Echam.
Tq 4 ur moral support & also 4 adding spice 2 my blog (& my life gak ler).
Sudikan ke blog Kak G utk menerima ucapan dan cenderahati Tahun Baru di Maya ini. Harap2 suka ..
Hmmm, suka tgk ur juniors tu!

Rodong Blogger berkata...

Lagu yang koi sokmo karaoke kat rumoh ni.

maiyah berkata...

slmt thn bru, bwk tenang ye layanzzzz

relevan berkata...

Kome komen post aok ni kat c.c Gombak..dengar lagu aok ni macam frust je Echam..ahh sudahh!

a kl citizen berkata...

assalammualaikum

sakit hati boleh bawak mati, echam
sabar bebanyak

Mazru Majid berkata...

salam 2010

UstazCahaya berkata...

Salam echam.

Selamat Tahun Baru 2010. Semoga tahun baru 2010 lebih baik daripada tahun 2009;-)

Webmaster@Echam berkata...

Abg Muaz,
Selamat Thaun Baru 2010...

Lavendari,
Yeke... best ni. Bolehlah karaoke nnt kalo jumpa...

Abg Yassin,
Ada kenangan ke wehhhh...

Cikgu Jang,
Koi dah letih ngadap semua poblem ni...

Koyuki,
Tgh sakit hati lagi ni ngan kerenah org2...

Kak G,
Jap lagi saya ziarah...

Rodong,
Huhhh.. karaoke ke?? Syok wehhh...

Kak Maiyah,
Selamat tahun baru...

Abg Syed,
Mmg kawan tgh frust....

Kak Normah,
Time kasih atas nasihat akak tu...

Mazru,
Salam tahun baru...

ustaz,
W'salam.. time kasih ustaz. Selamat tahun baru jugak untuk ustaz....

LIPISLADY berkata...

Assalamualaikum, baru ni keh dapat menonton video aok tanpa apa2 ganguan,
Selamat Taun Baru Weh.

Lagu best nih, keh minat.

Webmaster@Echam berkata...

W'salam,
Apa aok buat wehhh.. Cuba aok ajor sikit Abg Syed Relevan Sokmo tu. Sian ke dia. Asek kena pegi cc je kalo koi posting video ni....

INTAN RH berkata...

Hepi new year, Echam. Moga bahagia selalu :)

kakcikseroja berkata...

Echam masih cari kerja ke? Kalau tak keberatan emel resume ke emzekjay@hotmail.com. Manalah tahu kot2 kakcik boleh tolong carikan kerja jadi supervisor kepada tea lady ke... (siyes ni...)

日月神教-任我行 berkata...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

肉圓不加大蒜Jason berkata...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.