Isnin, Januari 04, 2010

SAMPAH

  • Peguam Negara Tan Sri Gani Patail mengesahkan hanya kakitangan peringkat bawahan terlibat dalam kes kehilangan dua enjin jet pejuang milik Tentera Udara Diraja Malaysia (TUDM).
Kenyataan macam sampah.... Bab pertahanan negara pun boleh keluarkan kenyataan SAMPAH.... Sangatlah takde otak...

19 Juri Propesional:

Cikgu Jang .. berkata...

lawak tahun baru ke....org bawahan mana berani buat keje main juta2 tu weh....x logik lngsung kenyataan...ni mesti ada udang disebalik kew teow...ni...hehehe

maiyah berkata...

tu yg klako nyer.. budak isap puntin pun dok ketawa guling2 dgr kesampahan tu.. kalo xde org atasan takkan senang2 mende tu bleh disonglap

buduh tul.. tu yg wat ramai org bukak mta n mula rasa byk tipu tul le dorang nih.. dah makin kureng percaya pd kerajaan nih.. tp akak tak sokong mna2 parti tau.. yg slh ttp slh

Webmaster@Echam berkata...

Cikgu Jang,
Lawak paling bangang 2010...

Kak Maiyah,
Saya setuju. Kalo dh main juta2 mane berani budak2 bawah buat keje tu...

al-mankaraqi berkata...

juta2 ni kejer bebudak jer.........kahkahkahkah

LIPISLADY berkata...

Assalamualaikum,

Budok sekoloh rendoh pun tau injin tu berat, tak kan orang bawoh boleh tarik macam tarik lembu yang ada kaki...apa nok jadilah Malaysia Ku Tercinta nih....

Redz da Tsar berkata...

Macam mana pegawai atasan buleh terlepas pandang? Takkan takde kaitan langsung...

Macam ada konspirasi jer

Mohd Fakhrurazi Jamaludin berkata...

budget enjin jet macam harga macam enjin potong GSR ker?

Koyuki berkata...

"mengesahkan hanya kakitangan peringkat bawahan"

ayat tak agak2..
lempang kang
mentang2 lah die ada power

jom kita angkat enjin jet
jual kat tokey cina kedai basikal

kakcikseroja berkata...

Orang atas2 jual bilis je sbb duit dah banyak. Yang bawah2 tu jual jerung sebab tak cukup duit.. wakakaka....

YASSIN SULAIMAN berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
YASSIN SULAIMAN berkata...

Tengok gaya jaringnya besar dan kasor tapi goner ikan bilis boleh tersangkut....tak mustahil juge ikan jerung yang dah buat koyak lalu anak bilis yang tak pasal terbelit dijaring itu.

INTAN RH berkata...

Statement stereotaip. Sume org tau cmna prosedur perolehan gomen kan. Camna nak implement klu big boss tak approved :D

ezzati berkata...

sian org2 bwh gak jadi mangsa...bongok...dia ingat kita ni xde otak kot..xpon dia ingat otak kita mcm dia..

relevan berkata...

Sampah sudah dikutip di zon 2..harap tiada rungutan..siasatan untuk kehilangan enjin bot motor sangkut pula kepada orang orang atasan..

yanz berkata...

tu arr..camne la enjin tu leh lepas balai pengawal..bijak gila ah mastermind dia..bijak memanipulasi org bawahan...huhu..
memalukan..kn kopek pangkat ah..

cemomoi berkata...

he he he aku ingat kata bujang lapok 'nanti tok kadi tido...' rupanya pakguard tudm pon tido..

Webmaster@Echam berkata...

Kepada rodong-rodong semua,
Payoh nak cakap benda2 ni. Penuh dgn konspirasi politik. Bila dah kantoi pasti akan ada yang jadi kambing hitam.

yanz berkata...

kambing itam..panggang pun sodap..xgitu bro echam..hehe

Rodong Blogger berkata...

Buat pacok pun boleh.Tapi jangan lepe nanti nanti ilang juge bahan dek rodong

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.