Ahad, Januari 17, 2010

Tengoklah.. Pastu komen...

Dapat email ni dari sorang kawan. Aku pun macam blur-blur dok fikir benda ni... Korang tengok jelah.



This is a picture taken directly above these camels in the desert at sunset. It is considered one of the best pictures of the year. Look closely, the camels are the little white lines in the picture. The black you see are just the shadows!!
SEE ONCE MORE, U CANNOT BELIEVE IT ....RIGHT..???.

17 Juri Propesional:

kakpah berkata...

salam echam. memang susah nak nampak. macam yang hitam tu untanya...

pB berkata...

salam ...

jenuh dok tenung

apasal dok rasa yang hitam tu unta ?????

zetty berkata...

ehh yerr kerr...
mcm xprcayerr jerr...hehehe..y hitam tue unta laa...

ezzati berkata...

wauuu..seriously??kalo cmtu mmg cantek gila la gamba ni...

Finaz berkata...

hehe..apsal dok rasa yg putih tuh yg shadow..TAPI mana ada shadow color putih??

Mazru Majid berkata...

gambo tu dari atas...jd mmg nampak bayang dari tepi...hmm menarik gambo nih..lama x nampok bro...pekabo aok? jgn stresss

maiyah berkata...

yelah.. yg hitam tu shadow je yg sebenarnya unta tu kecil hnya kelihatan warna putih.. sbbkan masa ni sunset jd byg tu jadi besar ikut cahaya.. agaknya le

relevan berkata...

Unta berkawad ke ni Echam?..

YASSIN SULAIMAN berkata...

mata kawan nompok unta aje...hehehehe..

Cikgu Jang .. berkata...

bukan taraf koi mikirkan ke benda tersiratnya gambo tu...

norain ishak berkata...

pun tak nampak jugak..
papepon,
memang cun lah.!

Che' Pit berkata...

erk x nampak sebenarnya..
tapi kalu baca dari statement tu, hmm mmg unsangkarable..

Rodong Blogger berkata...

Unta nok hijroh kemane ni weh....

cemomoi berkata...

wal padang pasiru taik unta... macamana hitam lebih beso dari putih ter... kenit beno hok putih puas gosok mata nok bagi clea

Webmaster@Echam berkata...

Kak Pah,
Masa mula2 tengok pun saya cakap hitam tu untanya...

pB,
Yang hitam tu shadow. Mmg pelik gambo ni..

Zetty,
Salahlah... Yang hitam tu shadow unta tu... mesti tertipukan.. hihihiih..

Ezzati,
Serius... sbb tu gamba ni picture of the year National Geographic.

Finaz,
Kita sama. Sblm ni saya dok rase putih tu shadow tapi mane ade shadow wrna putih...

Mazru,
Koi sehat wehhh... Stress pun dh hilang. Alhamdulillah....

Kak MAiyah,
Emm.. teori akak tu betul...

Abg Syed,
Unta tu tengah konvoiii...

Abg Yassin,
Hohohoho... cuba tengok molek2...

Cikgu Jang,
Hahhahah.... takpe wehhh.. cuba mikir secara part time.

Norain,
Hehheheh... pegi basuh muka jap ngan air arang. Pastu mesti nampak... hahhaha

CP,
Unsangkarable??? Hhahahahahha....

Rodong,
Hijroh ke Mekoh agoknyer...

Cemomoi,
Huhhh aok ni... Cuba tengok elok2...

um. masyitah berkata...

kepalaku sedang senoneng,jadi mataku bertambah juling ...hu hu

Noor Hayati berkata...

Aku bukan boleh nengok unta...ngidam daging dier nanti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.