Khamis, Februari 25, 2010

About Money

WITH MONEY YOU CAN BUY A HOUSE BUT NOT A HOME

WITH MONEY YOU CAN BUY A CLOCK BUT NOT TIME

WITH MONEY YOU CAN BUY A BED BUT NOT SLEEP

WITH MONEY YOU CAN BUY A BOOK BUT NOT KNOWLEDGE

WITH MONEY YOU CAN SEE A DOCTOR BUT NOT GOOD HEALTH

WITH MONEY YOU CAN BUY A POSITION BUT NOT RESPECT

WITH MONEY YOU CAN BUY BLOOD BUT NOT LIFE

WITH MONEY YOU CAN BUY SEX BUT NOT LOVE

Isnin, Februari 22, 2010

Idea Tandus

Aku dah ketandusan idea. Nak wujudkan satu posting seminggu pun aku dah tak mampu. Letih wehhhhh camni. Camne nak pegi melancong ngan duit nufnang camni. Adessss. Boring ahhh camni.......

Rabu, Februari 03, 2010

Kembali Bersiaran

Salam pada semua rodong-rodong, kawan-kawan serta follower-follower yang diingati selalu. Harapnyer anda semua sehat. Kalo sakit pegilah klinik atau zoo-zoo yang berdekatan. Hehheheh..

Haaa.. nak cite sket, aku akan mula bersiaran kembali. Kali ni dari meja opis baru aku. Opis baru aku ni kat Rawang. Nama company mungkin dah ade yang tau dan mungkin belum ade yang tau. Sejak 1 Feb 2010 aritu aku dah join Scomi Rail Berhad pulak sebagai kuli-kuli. Kalau dulu aku merangkak bawah kereta-kereta Proton tapi kali ni aku merangkak bawah keretapi plak. Nasib aku baik sebab tak kena pam tayar keretapi. Kalau tak memang takde cutilah jawabnyer. Ngam-ngam dan nasib yang baik atas pertolongan Allah, Jumaat yang lepas adalah hari terakhir kompeni lama aku wujud. Dah tutup pun kompeni tu. Ramai dari kawan-kawan aku yang jadi Mr Mama dan surirumah sepenuh masa sekarang ni. Kesian kat diorang.

Sejak seminggu yang lepas aku dah tukar kerakyatan aku dengan menjadi rakyat Negara Kuala Kubu Bharu pulak. Fuhhhhh... aman hidup kat sana. Sangat aman sebab bandar koboi. Macam dok kat Pekan Tongkiat je aku rase.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.