Khamis, Mac 25, 2010

Sibuk ngat....

Ramai rodong-rodong bertanyer kena kawan diam je skang ni. Sebenornyer kawan agak sibuk dengan kerja sejak join kompeni baru ni. Lagi satu masalah, kawan hanya boleh access internet masa dekat opis je. Kat umah belum ada line internet. Sbb tu sekarang ni kawan senyap sekejap dengan dunia blog ni. Kawan selalu menjenguk rumah wokme tapi tak komen apa-apa. Minta maaf banyak2 ler.

9 Juri Propesional:

Ilham Fannur-S.B Print berkata...

takperle...ko pam je la tayar ketapi tu, tapi yer lakan, aku tak tau la kalau tempat kau tu kawasan jin bertendang tu yang xder line huhuhu

cemomoi berkata...

ander datang ke rumaoh ghodong tu pon kira baik dah.. jangan lalu aje tok menyapa

Daun Bidara berkata...

patut lama tak nampak

akuanakpahang berkata...

Salam juge ke aok gitulah kite nei ande masa lapang sibuk adat hiduplah apa pun kita buatlah yang terbaik utk segalanya salam juga drp kawan duk tanya2 juga koner ker rodong huhuhu........

hai berkata...

dulukan le keje2 penting oak tu...jadi la setakat ngeteh sesekali kat blog tu kira ok dah!!!

relevan berkata...

Takper weh Echam..kawan kalu senang senang kawan jengok juga rumah aok ni..ngibas sawang2 yang dah mula nak berkapang kat siling rumah aok ni..

endiem berkata...

itu dak kira baguslah,kat ofis ada internet, separuh tempat nak access internet kena cari cc

Jejaka Desa berkata...

Jangan tak jengok terus sudoh la weh....

Mazru Majid berkata...

salam..

takde hel weh..kome paham aok tengah bz te..xpe aok dah x bz sok berblog la semule..mende ni pun hobi je..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.