Khamis, April 22, 2010

Pendek je.....

Ringkas je nak update arini. Pekan Kuala Kubu dah macam City of RMP. RMP tu Royal Malaysia Police..... keh.. keh.. keh...

10 Juri Propesional:

pB berkata...

sekelip mata menjadi bandar tumpuan

relevan berkata...

Jangan aok terlebih kempen sudah yak..

abu muaz berkata...

situasi itu telah dialami oleh para penduduk k.trg ketika pilihnraya kecil parlimen pd tahun lalu. Semua mak,bapak, anak,cucu,cicit polis dikerah ke situ.

jedi berkata...

jgn main baling-baling batu ngan diorang sudah...hehehhe

cemomoi berkata...

koi baru balik dari sana nih, esok dengan lusa nak kene turun lagik... koi doh lemasssss

akuanakpahang berkata...

agok hamun disane moh gi ke pekan sari di jerantut hehehehe......

a kl citizen berkata...

selamat lah penduduk dari pencuri, peragut, perogol buat sementara waktu ni kan

endiem berkata...

tak pe... banyak peruntukan datang..mencurah curah.

DDrfauziah berkata...

Aslmkm.
Echam dah settle kat sana? Berkempen juga ke?
Seronok juga tu ya? ... macam dia org dtg beraya! Tuan rumah yg letih! Hehe.

Mazru Majid berkata...

huhu da siap sok lengang la org

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.