Sabtu, Mei 08, 2010

Jawab Tag Kak LipisLady

Lama doh kawan tak menjawab tag. Arini kenalah menjawab pulok. Time kasih ye rodong sbb aok ingat nak tag kawan. Rodong yang menge tag kawan ialah kak lipislady. Ni arahan yang perlu kawan ikut.

1. Go to your photo files, select the 3th photo folder.

2. Select the 3th photo in that folder.

3. Post that photo along with the story behind it.

4. Then challenge 3 blogging friend to do to do the same


Ni gambonyer.

Ceritanyer.... Gambo ni diambil masa Si Along ada temujanji kat Hospital Kota Bharu. Gambo ni diambil selepas Along buat terapi kat Cara Pulih Kerja....

Sapa yang nak kena tag tak taulah nak select sapa. Tapi rasenya tak perlu kot sbb mungkin ade yang dah buat tag ni. Apa-apa pun ucapan terima kasih lagi sekali pada Kak Lipislady sbb tag kawan. Mungkin lambat untuk kawan menjawab tapi sekarang ni hutang dh selesai.. hehhehe..

7 Juri Propesional:

cemomoi berkata...

ngapa ke anok ter, doh ok ke skang?

akuanakpahang berkata...

salam rodong..tag menletag amalan mulia hehehe............

relevan berkata...

Betul en Yassin..tag mengetag amalan mulia..jangan cuma duk menkaji tag mengetag ni..itu tax hasil guana? Rod tex kereta motor lagi..macam2 tax nak kena bayor..hehe!

Webmaster@Echam berkata...

Cemomoi,
Anok koi tu insan istimewa. Memang ade je follow up ke hospital KB tu...

Abg Yassin,
Yeahhhh.. disamping tu boleh mengeratkan silaturrahim wehhhh... hehhehe

Abg Syed,
Selagi hidup banyak tax kita ye rodong.....

zetty berkata...

baguslaa tue dah xde hutang2 nie..hehehe

Mazru Majid berkata...

palih..

tag aok arite koi tak buat2 lg weh..lupe dah koi gone tag nye,aok halal kan lah yak...hehehhe


gone?hypro kite?

Webmaster@Echam berkata...

Zetty,
Ngeeee.. dh takde hutang..

Mazru,
Halal jelah wehhh.. Takde heiii nyer koi... Hpro koi tok nengok dgn lebih detail lagi. Nanti2 aok citelah ngan koi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.