Jumaat, Mei 14, 2010

Trip Kenyir May 2010

Selepas merancang hampir 7 bulan, akhirnya malam ni para peserta Trip Kenyir May 2010 akan memulakan langkah seterusnya bagi menjayakan trip berkenaan. Trip yang dikelolakan oleh aku ni akan berlangsung selama 4 hari 3 malam. Ini bermakna aku akan bercuti bermula isnin sehinggalah hari Rabu. Yeaahhhhhh.... lupakan seketika kesibukan bekerja. Aktiviti membaca blog pun akan bercuti sehingga tarikh berkenaan sbb kat tengah2 hutan tu mane ade line tepon atau yang sewaktu dengannya. Yang ade line tali pancing je... hehheheh.. Apa-apapun kepada semua doakan keselamatan kami semasa pergi, ketika disana dan semasa pulang semula ke Kuala Lumpur. I'allah, hasil dan laporan trip di Kenyir nanti akan di postkan di sini.....

3 Juri Propesional:

kakcikseroja berkata...

Didoakan semoga selamat walau di mana berada. Nanti balik bawak ikan beso2.. :)

9W2OCC SHAM berkata...

salam bro,,,

selamat memancing,,,
tempat yg tenang utk berehat dr kesibukan kerja,,, sambil beriadah,,,

a kl citizen berkata...

harap2 dapat tenok gambar2 menarik..
kirim salam kat kenyir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.