Jumaat, Jun 25, 2010

Brazil VS Portugal

Malam ni Brazil akan bertemu Portugal. Sejak melatih skuad Brazil 2 3 hari ni aku agak penat sikit. Skang ni tgh dok lepak-lepak dengan Luiz Felipe Scolari jurulatih lama Brazil. Malam ni penentuan kepada kerjaya aku. Kalau Brazil menang, esok pagi-pagi kena sign contract utk latih skuad Brazil untuk musim WC2014. Kalau kalah, minggu depan aku akan kembali melatih budak-budak Pra Sekolah Sekolah Kebangsaan Kota Gelanggi 2 (SKKG2). Go go Brazillllllll!!!!!!




VS

9 Juri Propesional:

Dida... berkata...

salam..

hehehe.. ada hati nak jadi jurulatih brazil...

bila Brazil nak jumpa Argentina ek.. mesti sengit punya..

zulkbo berkata...

salam..
mana menang pun tak kesah
keduanya dah layak dan pasukan
kegemaran koi..he he

pakcik kordi berkata...

kakakah!cm cilaka!kakakakah!H!!!!

Cikgu Jang .. berkata...

koi raseb seri 1 sama....hehehe

9W2OCC SHAM berkata...

sakit keparaaaa,,,

2 pasukan teman minat bertembung awal,,,

sapa la agaknya yang menang,,,

teman terpaksa berkecuali kali ni,,,

cemomoi berkata...

hoooo dapat jadik jurulatih gagak bercakap pon dah kira ok tu

Mazru Majid berkata...

salam..

seri..aok pakat ke dgn portugal te cham?

relevan berkata...

Weh..kome perlu aok menjadi jurulatih kome untuk main Boling nanti..ok ke?..

Webmaster@Echam berkata...

Dida,
Brazil mungkin bertemu Argentina masa final... Tapi mesti gempak kalo 2 team tu bertemu...

Zul,
Semalam pun main sekadar lengkapkan jadual je...

Kordi,
Huhhh aok.... betul ni wehhh..

Cikgu Jang,
Seri juge wehhh tapi 0-0

Abg Sham,
Seri skang ni. 2 2 boleh pegi pusingan ke 2...

Cemomoi,
hahhahaha.. senang ke wehhh nak latih gagak...

Mazru,
W'salam, koi pakat sikit2 je...

Abg Syed, mane boleh wehhh.. kang kalo kawan ngajor sepak bola bowling kang naye pulok wokme....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.