Selasa, Jun 29, 2010

Jumpa Belanda pulokkkk...

Rodong-rodong kawan dari Brazil menang lagi malam tadi tapi kawan tak tengok sbb TV yang tengok kawan. Rodong kawan Don Balon je yang mengupdate ke kawan pagi-pagi ni. Dia mengikuti perlawanan Brazil secara pejammmmm pastu celik. Kira-kiranyer dalam keadaan separa sedor. Brazil akan jumpa Belanda tapi kawan rase mengikut corak Belanda main malam tadi memang mudahlah sikit kerja rodong-rodong kawan dari Brazil tu. Tapi kenalah tgk 2/7 nanti. Perlawanan Belanda Slovakia malam tadi amatlah membosankan kawan. Slow amat. Separuh masa pertama je kawan doh lentuk depan TV. Ingatkan nak bangun tengok Brazil dengan Chile tapi sedor-sedor dah pukul 6 pagi. Pemain Brazil pun dah mula nak balik tido.....

9 Juri Propesional:

Dyna Yvonne berkata...

brasil mmg hebat~
^_*

donnyien berkata...

Salam ziarah,
Tak sempat tengok game pagi tadi tidur.Brazil febret la katakan...aku rasa argentina menang hoho!

akuanakpahang berkata...

Kawan sokong Brazil...

redNing berkata...

go argentina..hahahaa

zulkbo berkata...

salam..
moleklah begitu
koi mmg sokong bRAzil ni

Don Balon berkata...

Koi tengok lebih kurang 20 minit mula2 lepas tu lebih kurang 30 minit last.. dari awal lagi nampok tok melawan..

Belanda pulok 10 min je koi tengok.. terus koi naik tido di bilik, kunci alarm pukul 2.15 nak tengok Brazil..

malanc ni koi doh mula debor..
Portugal kena hari hebat juga.. tapi ramos, puyol, pique semua doh biasa sangat dengan cristiano, simao apa semua..main la liga belaka.. :)

pB berkata...

x pernah tengok Piala Dunia nie ...

cemomoi berkata...

hoh lupa plak malam tadi ada game, ingat nak layan bolo tapi sibuk ke blog lupa lalu

relevan berkata...

Ghana dengan tenang akan memasuki semi Final..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.