Jumaat, Jun 04, 2010

Logo Yahudi

Sumber dari Perisik Rakyat

Ramai pengguna-pengguna Desktop dan Laptop yang menggunakan perisian Microsoft Windows tak sedar bahawa sekian lama logo Israel ada dalam Desktop dan juga Laptop korang...

Sekarang korang ada pilihan samada nak simpan atau nak buang logo tersebut dari Desktop dan juga Laptop korang...

Kalau nak tengok boleh ikut langkah-langkah dibawah ni.

Cari dekat drive C: > ProgramFiles > Microsoft Office > MEDIA > CAGCAT10 > J0285926.WMF.

Terpulang pada korang nak buat apa sekarang... aku dah delete dah... buat semak je...

18 Juri Propesional:

akuanakpahang berkata...

Nanti kawan kelebitkan koi humban getek..

Webmaster@Echam berkata...

Kawan doh buang doh... Campok je dalam sungei pahang.. hehehhe

redNing berkata...

kena buang jugak nmpaknya nih

Webmaster@Echam berkata...

redNing,
Buang je.. Wat semak je tu.. heheheh

endiem berkata...

kome dah buang pun ... mampuslah dia..

Webmaster@Echam berkata...

Endiem,
Bagus2...

cemomoi berkata...

tima kasih, koi doh buang dah.. jangan pepijat komputer doh la

Webmaster@Echam berkata...

Cemomoi,
Selama ni koi tok tau pun wehhh ade gambo tu. Br semalam koi tahu....

makcik.shima berkata...

done. TQ.

ZOOL@TOD berkata...

TQ, saya pun dah buang dah.

Webmaster@Echam berkata...

Makcik shima,
Time kasih..

Zool,
Apa cite weiiiii... lama hilang. Dah sehat ke???

Pacifist berkata...

salam sahabat.
terima kasih atas info.rupanya selama ni deme letak logo bintang daud(david star) dan haykal sulaiman dan komputer yg kita pakai.memang diakaui microsof adalah pendokong kuat yahudi.alang2 kita dah pakai,kita gunakan balik utk menentang dan menghebahkan propaganda mereka.Takbir...!

Pacifist berkata...

memang semua telah diceritakan dan diberitakan dlm al-Quran dan Hadith.seumpama kita sudah diberikan skrip ttg perkara dahulu,sekarang dan akan datang.cuma apa yg Allah lihat ialah usaha kita menjalankan kewajipan yg telah ditetapkan.walaupun kita kalah dlm peperangan sekarang,ia ttp harus dilakukan,kerana kita tidak tahu bila zaman yg dijanjikan itu.kerana jika kita duduk diam shj,tentulah hasilnya juga berbeza.sekurangnya t/jawab kita sbg umat hari ini sudah dijalankan,selebihnya serah pdNya utk menilai apa yg kita lakukan masa kita hidup

desa abu hassan berkata...

hiss. lepas satu..satu,kelmarin selipar croc, hari ini kt sofware,,jab nk kena cek undeware lk..jahanam btul yahudi nih...

Ilham Fannur-S.B Print berkata...

hampeh...baru perasan..tenkiu la echam...info banyak2 sikit pasal yahudi laknat nie...tapi susah nak elak pakai barang dorang kan?

Webmaster@Echam berkata...

Desa Abu Hassan,
Salam tuan. Terima kasih kerana berkunjung ke echam.com... Mcm2 wehhhh, ari2 dok guna barang diorang. 1 1 kita jumpa benda pelik2....

Yati,
Sama-sama beb.. mmg susah nak elak.. setiap hari kita guna brg diorang...

pakcik kordi berkata...

koi awal2 deleted dh..hehehe...

Webmaster@Echam berkata...

Rodong,
Bagus2....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.