Jumaat, Jun 04, 2010

Millat FaceBook

Yeahhhh... Kepada rodong-rodong semua, kawan dengan rasminya dah register. Mane-mane wokme yang belum join lagi tu moh ler kita ber MillatFacebook pulok. Time kasih pada Kak Normah sbb postkan pasal ni kat blog dia.


14 Juri Propesional:

cemomoi berkata...

ni hok pakistan buat tu ke, ketnya guna fb juge tu yang koi nak kompom dulu ter

redNing berkata...

nak register jugak lah

al-mankaraqi berkata...

dah register.....xleh log in.....

hai berkata...

goner nak guna ??masih blurr...lembab sikit..hihihi....

makcik.shima berkata...

makcik pun dah register.
gamoknye bjuta2 org masuk...
tu yg jammed dok?

relevan berkata...

Kome dah dapat awek Pakistan..nahi nahi nahi..

maiyah berkata...

hehe.. mcm2 le kan..

zulkbo berkata...

salam ziarah ukhwah antara bloggers.. جزاك اللهُ خيراً‎

Jejaka Desa berkata...

Macam2 dah sekarang yek..

Webmaster@Echam berkata...

Cemomoi,
Ye rodong, hok pakistan tu tapi ada slow sikit sbb belum setanding dgn kekuatan server FB..

redNing,
Sila-sila... Pendaftaran anda amat dialu-alukan...

Al,
lepas aok reply kat email br dia aktif..

Kak Hai,
Regeister mcm nak buat FB juge. Senang je wehhh...

Makcik Shima,
Mmg betol... slow bangat... hehhehe

Abg Syed,
Jangan wehhhh... maroh akok kang...

Kak Maiyah,
Dah daftar ke???

Zulkbo,
Salam ziarah rodong.

JD,
Mcm2 wehhh... tapi follow jelah.. hehhehe

pakcik kordi berkata...

ketnye lambat sikit dh?
koi puas reg,tk mboh2..tensen gitu haje nyudohnye.;..huhu..

Webmaster@Echam berkata...

Lambat banyok wehhhh.... Mmg slow betoi skang ni....

Hisyam Muhibah berkata...

belum register lagi.. kalau orang bukan Islam menyamar jadi org Islam, dia boleh register tak?

Webmaster@Echam berkata...

Bro Hisayam,
Mesti boleh punyer....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.