Jumaat, Jun 11, 2010

WC 2010

Posting ke 2 untuk hari ini. Rekod tu. Malam ni dah start Piala Dunia 2010. Masing-masing mesti dok sokong pasukan masing-masing. Aku???? Emmm.. mestilah pasukan yang punyer awek seksi... Cuba teka pasukan mane???? Alaaaaaa.. yang nari samba tu.. huhu.. Company aku dah terlepas Projek Monorail kat sana. Kalo tak mau aku minta pindah sana. Jauh pun jauhlah janji boleh meronggeng samba.... Saksikan video kat bawah tu. Tapi yang ni team lama Brazil.



5 Juri Propesional:

akuanakpahang berkata...

Moh pakat nengok bola berlake blog kita sibai dulu hehehe..kawan kenan juga kalau ada hok seksi gitu hehehe......jgn bertaruh doh la hehehe.....

Insan Marhaen berkata...

teman tak minat tengok bola. minat tengok gol nya aje. teman tengok masa siaran berita nanti...

cemomoi berkata...

idok le teman nok bejage malam doh... nunggu aje le brita ketnya hok menari samba kalu ada nok juge teman tumpang skaki

makcik.shima berkata...

hummm...
x reti komen
tp nk nyibuk :)

relevan berkata...

Gol..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.