Rabu, Ogos 11, 2010

AWAS!!!! SESAT!!!!

Aku pun dah pelik dgn umat harini. Benda2 camni pun nak percaya. Heran-heran. Itukan cahaya dari kamera cap ayam. Yang buat aku lagi sedih ialah video ni siap tunjukkan bayangan tu ada sayap. Kita manusia ni tau ke sayap Malaikat tu camne rupenyer. Allahu Akbar. Kepada semua yang pernah melihat atau akan melihat video ni berhati-hatilah dgn permainan Yahudi dan Kristian pada hari ni. Setakat nak edit video tu apalah sangat bagi diorang. TAPI kesannya jika kita percaya ialah boleh terpesong weehhhh akidah kita. Nauzubbillah.......... Saksikan jelah video yang diambil oleh org yang tak berapa cerdik kat bawah ni.... Harap2 org yang ambik video ni ada baca blog aku.....




7 Juri Propesional:

cemomoi berkata...

line tak elok, takleh nak layan la pulak

akuanakpahang berkata...

Supa juga dgn kawan line slow giler.
Apapun kita semua jangan mudah terpedaya dgn niat jahat puak kapir ini.

Redz da Tsar berkata...

Subhanallah...

Ini kalau dapat ke orang kapir selamba jer dia kata hok Islam nie bodo... Refleksi cahaya pun nak heboh....

Don Balon berkata...

Machanc2.....

DDrfauziah berkata...

Lamernyer tak nampak!
Salam ukhwah dari Kak G & famili bersempena bulan Ramadhan Al Mubarak yang mulia ini.
Semoga ibadah kita semua diterima sepenuhnya.
Insya Allah silaturrahim sesama ummah juga akan ikut terus bersemarak.
Selamat Beribadah.

relevan berkata...

Nampak gelap..hehe!..Selamat berbuka weh..

HonEyBuNNy berkata...

Masya Allah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.