Rabu, September 08, 2010

RM3

Lauk-lauk dijual starting dari RM3. Inilah banyaknyer RM3. Kalo tak reti jugak nak keluarkan zakat pendapatan dari hasil jualan menguntungkan ni aku tak taulah.... Hampehhhhhhhh....


10 Juri Propesional:

cemomoi berkata...

haaaa.. ada dorang kedah zakat perniagaan... dengo crita ramai hok tak posa time meniaga pon ada

Mazru Majid berkata...

selamat ari raye cham...

maaf kalo ade terlanjur bahase selama berodong ni..

hati2 mandu te..

akuanakpahang berkata...

Itulah bendernya... kalau nak makan ramie usah belilah.. kalau makan sorang boleh laa..mmg tak padan dgn duit keknya kena kita pikir sama kos barang mentah mahal amat sekarang nie.

Cikgu Jang .. berkata...

Salam...

selamat menyambut raya rodong.....maaf andai ade koi tersilap nulis ulasan kat blog aok ni yak...

Jejaka Desa berkata...

Salam Aidilfitri.Maaf Zahir Batin...

maiyah berkata...

hehe.. mmg macam2 tul perubahan kan.. 5 thn lagi mungkin lagi sikit kot

relevan berkata...

Jerantut ke Kelantan ni?..

Mazru Majid berkata...

Salam

aok kenei ke adik ipor koi te weh?dia ander cerite aok nanye ke koi balik raye baru ni..hehe

ke saloh org?dia kabo echam,koi tau la aok..sape lg kalo nama echam te..

maknenye koi tua dari aok la gitu..huhu

Webmaster@Echam berkata...

Mazru,
Koi satu sekoloh dgn dia. Koilah tu. Sape lagi name echam wehhhh kat Pahang ni.. hohoho....

luahfikiran berkata...

SALAM,
KALAU NAK BERNIAGA, BIARLAH BERKAT ! UNTUNGNYA NANTI BERPANJANGAN !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.