Selasa, Oktober 26, 2010

Alhamdulillah

Alhamdulillah blog dah ok. 3 hari tak boleh nak bukak sbb google blok. Diorang kabo blog ni ade menjalankan aktiviti-aktiviti yang tak sepatutnya. Takkanlah baru usik-usik sayang dgn kerajaan BN dah kene blok ye dak. hehehhehee....

7 Juri Propesional:

kakcik berkata...

Ada yang 'prihatin' la tu... :)

kak Erna berkata...

tak tau pulak..blog pun boleh kena blok ye..ada yang sayang la tu..

Hisyam Muhibah berkata...

loo kena report lah ye blog oak ni..

relevan berkata...

Lor weh..sampai gitu sekali..! Takper Echam..pilihanraya akan datang kita undi parti cap kunci..!

akuanakpahang berkata...

Dia main injit2 semt tu sape sakit naik keatas :)

Cik SHiNJU berkata...

huh,x memasal nk block blog org yek..
kena buat akta kebebasan menaip la pasni..

Insan Marhaen berkata...

rupanya ada spy yang memantau, ya...

tak bebaslah rupanya kita nih!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.