Khamis, Oktober 14, 2010

Perangai HUDUH......

En/Pn: GAFUR Agg Num: 801913518769. Kami ingin mengingatkan pihak anda untuk membuat bayaran AEON sblm 18/10. SMS 0123226190 utk pertanyaan. * Wakil AEON.

Haaaa.. itulah sms yang kawan terima petang tadi. Masuk arini dah 2 kali dapat sms macam ni dan kali ke 2 kes ini berlaku. Kali pertama dulu kat no henpon 012. Tiap-tiap hari orang AEON telefon minta suruh bayar hutang dia. Yang berhutang tu pulak namanya Rohani. Perangai macam celaka. Huduh kalahkan bau longkang. Dah berhutang pastu bagi no telepon orang lain pula kat AEON. Tapi selepas beberapa kali Staff AEON kene maki dgn kawan barulah diorang tak telefon lagi. Untuk kes kat atas tu pulak diorang hala ke no 013 kawan. Haaaa, kawan nunggu je ni untuk diorang call. Lame jugak dah ni tak marah ngan sekolahkan org. Idea dah banyak ni. Cuma tunggu masa je nak muntahkan kat dalam telinga diorang. Tunggu!!!!!!!!

6 Juri Propesional:

Cik SHiNJU berkata...

Rohani tu yg patut disekolahkan..
suka2 berhutang tp bg no org..

relevan berkata...

Dapat tau sapa yang buat ni..mari kita ramai2 bubuh penampar jer..hehehe!

akuanakpahang berkata...

Dulu ada juga org syarikat berkenaaan nyuruh kawan buat kad kredit kawan tak layan..sudahnya kawan tak angat aje tepon kalau nombor x berkenaan. :)

cemomoi berkata...

heee dua-dua tu kena anto skuloh, udah orang tu pinjam bila taunya tak bayo? sebulan lepas pinjam ke? seblom ni tak pnah kontek ke untuk check background menda ke? takkan masa tu tak salah nombor henpon mamat tu?

Cikgu Jang .. berkata...

aok kabo je nanti saya bayar....bior org tel tu sedak hati sikit...

afzan berkata...

femes betul no telefon aok ye.. semua pakat2 telefon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.