Jumaat, Oktober 08, 2010

Salam Sejahtera

Salam. Jarang sungguh kawan mengupdate sekarang ni. Bukan taknak update tapi kengkangan masa dan masalah line internet yang agak ketara skang ni. Tapi alhamdulillah, semua dah selesai. Keje pun berjalan mcm biasa balik. Lepas ni dah start nak bagi tumpuan pada blog balik sbb dah lama sgt tinggalkan dunia blog ni. Dalam pada senyap ni ade jugak yang dtg menjenguk tapi mmg takde org kat rumah. Kat bawah ni ada gambar. Patutnya kat setiap baju kene ade tag ni. Untuk org lelaki suke ler tapi pada akak-akak mesti moncong ye dak... hahhahaha

6 Juri Propesional:

akuanakpahang berkata...

Salam rodong jangan biar rumah tinggal lama bimbang nyer duduk bender lain hehehe...

endiem berkata...

bila dapat baju tu, nyer gunting levar ni...

Cikgu Jang .. berkata...

tak update blog tu perkara biasa...yg selalu updatepun....biasa juga....maklum le manusia..

sahromnasrudin berkata...

salam..kalau uma tinggal lama sgt, kne baca Yasin...takut ada penghuni lain nnti hehehe

zulkbo berkata...

Salam bertandang lagi..
moga sihat selalu orang
di sini..di berkati Allah
jua hendaknya..memang pandai pembuat pakaian tu..saya setuju..he he

relevan berkata...

Hari hari kene apdate tau..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.