Ahad, November 14, 2010

Berwajah Baru

Setelah 2 hari berhempas pulas membuat pengubahsuaian besar-besaran terhadap blog kawan, maka hari selesailah sudah kerja-kerja tersebut. Popalih, habis tunggang langgang skrip kawan 2 hari ini.






Rodong kawan bertanyer di FB kenape kawan blok blog kawan. Mmg kawan blok blog kawan 2 hari ni bermula semalam kerana sedang meng'edit' keseluruhan skrip. Puncanya hari Jumaat aritu kawan cuba bermesra dgn skrip kat blog kawan. Tapi sayang, kawan gelojoh sangat. Last-last skrip tu merajuk pulak. Habihhhhhhh... Langsung tak buleh bukak blog. Itu sebab kalo tengok sekarang ni ECHAM.COM dah berwajah baru... Yahhhoooooooo....




5 Juri Propesional:

eelobor berkata...

ok per, cantik cat baru. tahan karat & kalis air hujan nih

akuanakpahang (AAP) berkata...

Salam Tahniah di atas berhempas pulas itu :) apapun kira lawo ngat dah nei.

cemomoi berkata...

sempena raya korban ke ni, korban hok lama bio semngat baru mariiii

zulkbo berkata...

salam..
lawor nih..
ni yang membuat koi
pun nak menukar template
jugekk..he he

relevan berkata...

Lawa macam awek awek kita ye template baru aok ni yer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.