Rabu, November 10, 2010

Shoutbox

Dah mula rase menyampah guna shoutbox sbb macam2 promosi iklan ade. Nak tengok dalam seminggu 2 lagi. Kalo still banyak iklan-iklan cacing kerawit yang ntah apa-apa, kawan akan tamatkan perkhidmatan shoutbox tu. Makin bosan dan sakit mata bila tengok kat shoutbox tu. Asek-asek promosi iklan perniagaan diorang. Pesen tak reti bahasa.

7 Juri Propesional:

Hisyam Muhibah berkata...

salam. keh pun menyampah jugak. tapi tak la sampe nak tutup shoutbox keh tu. keh login dan delete je lah mesej2 promosi iklan hok yg tah mende2 teh.

My Little Diary berkata...

iye laa... delete je msg yg kurang berguna tu...

relevan berkata...

Kena kan bayaran dengan iklan iklan kat Shoutbox tu..kalu dia orang tak bayar..kita k line blog dia orang..hehe!

Mimie.Candy Cane berkata...

kt shoutbox aok jugak la koi menempah malu..hehehe

akuanakpahang berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
akuanakpahang berkata...

Sebenar ada Shoutbox yang boleh delete atau ban aje IP mana atau nama sapa yang kita suka... sekiranya aok pakai yang jenis itu... mudah aje BAN atau delete aje mana yang anda suka tentu dia tidak meragam lagi :)

Apapun rasa kawan bender tu penting utk memberi mesej yang ringkas dan cepat :)

Cik SHiNJU berkata...

Shoutbox tu penting utk tggal msg..
Ignore jer iklan tu..
Adat la org nak meniaga..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.