Rabu, November 17, 2010

Turut Teruja (Tiru ayat MLD)

Baru je balik dari sini. MLD teruja dgn pelawat yang datang. Tanpa berlengah kawan pun terus bukak statistik kawan. Nilah keputusannya. Takdelah ramai sangat tapi macam MLD cakap walaupun tak banyak yang views tetap happy. Tengok dari data kawan tu semua negara tu kawan tau. Jangan satu hari nanti ade makhluk asing yang riki dari atas UFO sudah... hehhehehe. Dahlah baru ni kene riki dengan Lebai Google. Terus kene blok 3 hari. Kepale lutut dah ketor mase tu sbb takut akaun kene delete... keh keh keh


4 Juri Propesional:

akuanakpahang (AAP) berkata...

Salam kawan pun teruja juga hari ini traffik blog lenggang aje macam jalan raya kita juga yak :)

akuanakpahang (AAP) berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Echam berkata...

Abg Yassin,
mmg lengang wehhhh. Semua sibuk pikir daging korban agoknyer.... hahahhah

ummu berkata...

salam Echam
oh patutlah masa akak nak baca entry tentang 'sikap peniaga Melayu' tak boleh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.