Rabu, Disember 08, 2010

18sx... Jgn Tiru Aksi Ini

Siapalah mak bapak budak ni yer... kahkahkah

10 Juri Propesional:

al-lavendari berkata...

masya-Allah .. kreatif betul mak bapak budak tu ya !

kalau budak perempuan pulak, macam mana ?

::FAIZ FARISH:: berkata...

lol.. hahahaha

Mimie.Candy Cane berkata...

hahahaha...ni mesti lampin dah out of stock ni..

AzMask berkata...

manusia ni macam2 ragam. nak wat camner echam, dah adat diorang kot.

My Little Diary berkata...

salam,

kahkahkah.... comel ajer anu nya.. eh! silap... baby tu...
:p

yastro berkata...

Ni mesti mak bapak punye kepale pun jenih x bape nak betul la ni...he3!!!

relevan berkata...

Lor?..wakaka!

░♥si lampu neon♥░ berkata...

REALLY ?HAHAHAH

humbleyat berkata...

macam2 cara kreatif zaman sekrg yerk..
nasib bek baby tu tak mengamuk..he3

Cik SHiNJU berkata...

Miahahaha...
Maru...kang x besor2 baru tau..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.