Sabtu, Disember 04, 2010

CELCOM makin BAHALOL

Sejak 3 4 hari ini line CELCOM kawan makin jadi BAHALOL. Tak tau nak ngadu camne dah dengan Syarikat yang bernama CELCOM ni. Makin menjadi-jadi pulak kebodohan Syarikat CELCOM ni. Kepada staf-staf CELCOM yang ade baca tentang posting ni mintalah tolong buat sesuatu untuk bagi membolehkan kawan menggunakan internet dengan penuh hensem serta bergaya. Ini tidak jangankan nak bukak blog, nak bukak muka depan google pun kantoi. Semalam nak bukaklah blog, dr pagi sampai ke malam hancussss... Malam tadi ade jugak try upload gambo utk posting sbb dah lama sgt tak blh2 nak posting. Nak upload 5 keping gambo sempat kawan tido dulu. Boleh hancus semangat aku nak ber blog camni sbbkan Berukban Celcom ni. Baru sedap hati skang ni sbb boleh nampak ada peningkatan kat Lebai Nuffnang, sekali CELCOM plak buat hal. Hancussssssssss gua....


13 Juri Propesional:

Insan Marhaen berkata...

IM beli celcom BB tak sampai sebulan, cancell.

guna balik streamyx. macam kura-kura da...

relevan berkata...

Tukar Channel lain pula weh..

Cik SHiNJU berkata...

Salam...

Koi guna celcom gek..
Kdg laju kdg mcm bahalol gek..
Tapi koi pkai sbb celcom ni ade coverage time balik kg..Kalau meksis dulu harap laju kat bandor jer..

Mimie.Candy Cane berkata...

seram koi nak komen..maroh benor aok ni echam..

akuanakpahang (AAP) berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
akuanakpahang (AAP) berkata...

Sila dail 1111 sila tunggu sebentar pagawai kami sedang sibuk anda akan dilayan sebentar lagi terima kasih nak dengor iklan dulu hehehe :)

cikgu isza berkata...

bukan celcom jer.. semua pun masalah yang sama.. nama jer canggih tapi kalau namanya ciptaan manusia.. harap makan duit jer.. huhuhu

Dyna Yvonne berkata...

tukar len le incik..

zulkbo berkata...

SALAM..
koi tumpang simpati..
koi pun sama masaalah
dengan aok..koi peratikan semenjak
deme tu lancarkan 4G..yang 3G semuanya jadi hampurass belaka..

Cikgu Jang .. berkata...

bukan bahlol tu....berbahlol2 daaa

sonata anak kancil berkata...

tukar lain aje le...

kak Erna berkata...

echam..memang teruk..dah ramai yang bising..tah bila la..celcom tu nak sedar diri kan..

HonEyBuNNy berkata...

betul tu....ila dk umah xpakai berukband...coz lembabbbb..pakai strymx best..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.