Isnin, Disember 20, 2010

CELCOM makin PALAT

Posting terakhir diblog ini ialah 10 Disember 2010. Selepas dari tu jgn kata nak wat posting, nak bukak internet pun tak boleh. CELCOM makin PALAT. Kat rumah yang ade hanyer pilihan untuk GPRS. Line 3G dah terjun ke laut. Kalo nak guna line GPRS untuk melayari internet baik tak payah sebab bukan kesabaran aku untuk tunggu sejam semata-mata nak bukak page email. Adoilaahhhhhh... Rase sia-sia plak keluarkan duit bayar BIL BERUKBAN CELCOM ni. CELCOM makin PALAT....

Sedang curi time keje untuk taip entry ni. Cilakak punya CELCOM.

23 Juri Propesional:

Rozali berkata...

Assalamualaikum Echsm

nasib baik saya pakai streamyx... kira2 boleh ler..kawan2 kata memang berukban tu solow giler

Wassalam

Ieda Al-Habsyi berkata...

perghhhhhh, buang aje celcom! pakai streamy pasti puas ati, ehhehe! :)

::FAIZ FARISH:: berkata...

aah, aku pun hairan celcom aku, slow gila....

My Little Diary berkata...

salam,
hehe baru plan nak pakai celcom, nmpknya kena cancel laa... kalau dah mcm palat kan, buat per pakai... huhu

akuanakpahang berkata...

Salam sahabat... tak lebih ayat sabor ajelah kawan nak cakap.. kawan bimbang tmpt aok tu kurang liputannya atau ada masalah lainnya. cari dan kenal masalahnya. sebab kawan pun 24jam guna bokband tak de masalahnya cuma laju ngan pelahan aje bezanya.

redza berkata...

tukar jelah...klu on9 kt umah baik pakai streamyx je

zulkbo berkata...

salam..
koi baca tajuk je
dah tegelok besor..
ha ha..lama dah
tak dengor,orang marah
cenggini..moga aok bersabor
ter..tukor je la provider

relevan berkata...

Sabar wehh hehe!

hai berkata...

tajuk entri aok buat koi tergelak...hehehe...

Anak Ulu Cheka berkata...

salam...maroh benor nih...memang hak utk marah gitu...sbb kita bayor...nasib kome guna streamyx...harap tuan bersabor

jinkamen berkata...

salam..
line celcom skrang memang teruk...koi pergi ke KKB ari tu kene macam tu gak..nok tengok email jenuh nunggu...

Jejaka Desa berkata...

Streamyx tetap no 1

Ilham Fannur-S.B Print berkata...

streamyx best...tapi mintak pasang kat umah....kena tunggu berabad baru pasang...celcom kat umah aku pon makin teruk...sesia aku beli modem dia sampai 800 rggit dulu....jom kita boikot celcom bband

cemomoi berkata...

ni kira marah betul ni ayahnanda (tiga abdul)

al-mankaraqi berkata...

woi mencarut awok yak!

kordi berkata...

palat tu ape?ahak ~

Don Balon berkata...

Sabor rodonc...kuikui

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

hubby I baling broadband celcome sebab dia mcm ni la.....

azzey berkata...

Echam: mmg berukband ni makin menyakitkan hati....huh!

bayu timur berkata...

yayaya...pakai stmyx jer bro..bru coolz...(^_^)

yastro berkata...

Hmmm..kat jalan kebun pun same gak..coverage celcom mmg out giler...nsb bek kt umah ade P1 yg koi bg kat anak2...belasah P1 je laa..

maiyah berkata...

assalam..
tensen kalo tenet slow.. r monitor kene petir dah serik.. buat masa skrg line ok lg

poyotito's berkata...

Celcom broadband memang pandir.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.