Ahad, Disember 05, 2010

Penipuan ala-ala CIPAN

Msg ni dari no ni +6285345359774

INFO!! Phone anda tlah Berjaya Menang RM17,000 dr Contest B'tuah "POWER ROOT" pin:ML15199LIVE di TV3 s'mlm pkl.23.30Sila Hub: 012-863-9928


Ayat tu kawan 'copy' bulat-bulat dari kotak peti surat henpon kawan. Mesej ni kawan terima pagi tadi. Nak tergelak pun ada dgn cara penipuan sekarang ni. Bukan apa, jangan kata nak masuk peraduan POWER ROOT, minum produk POWER ROOT pun kawan tak amalkan. Itu yang muskil tu. Baik betul kompeni ni sbb 'bermurah hati' bagi kawan RM17,000. Untuk pengetahuan semua, ini kali kedua kawan terima mesej yang serupa macam ni. Dia kabo pukul 11.30 malam semalam. Malam tadi kul 11.30 malam kawan ade depan TV tengah layan cerita Khilaf Jiwa. Kesian-kesian bila penipuan bangang camni tak menjadi. Esok nak try kol no kat atas tu lah. Nak tanyer ye ke kawan 'menang'... keh keh keh

7 Juri Propesional:

Mimie.Candy Cane berkata...

koi pun selalu dapat sms macam tu.tp tak biasanya tak sempat abes bace pun.koi tekan laju2 delete sms tu..hehehe

Echam berkata...

Mmg aok bestlah mimie. Pasni pun koi kene ikut cara tu...

kak Erna berkata...

talipun akak tak pernah dapat mesej macam ni..tapi anak2 dan suami..selalu..

sonata anak kancil berkata...

kita pun dapat macam2 ..habis kawe delete

Cikgu Jang .. berkata...

bagi yg tamak tu, mungkin akan terkene...

CheQ PP JoY berkata...

nnt da call jgn xhupdate ye..hehe

cikgu isza berkata...

bila fikir secara logik.. memang tak logik kan?

tapi.. dalam tak logik.. ada juga yang fikir ianya logik (tertipu)..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.