Rabu, Disember 08, 2010

Yang ke 200 Orang

Alhamdulillah. Harini ECHAM.COM dah mencatat jumlah pengikut yang ke 200 org. Lama gak wehhh nak dapat 200 orang ni. Kepada matika_love13 @ Mamat, terima kasih kerana sudi follow ECHAM.COM. Buat masa ni kawan belum follow Mamat lagi sbb nak try jadi yang ke 300 plak. Nampaknya kene wat pengawasan betul-betul dengan blog Mamat ni. Kalo tak kang terlepas plak nak jadi pengikut yang ke 300.. hehehhehe. Ehhh, arini bukan kawan sorang je yang ade pengikut ke 200 orang tapi Azzeyatin ade jugaklah. Rodong kawan AzMask ni pulok dapat follower yang ke 100. Tahniah... tahniah...


9 Juri Propesional:

AzMask berkata...

waduh.. 100 more nak kejor. Tahniah echam. satu pencapaian terbaik.

cikgu isza berkata...

seronokkan bila 4lower bertambah walaupun orang kata apa kisah dengan bilangan 4lower.. hargailah 4lower anda.. :)

akuanakpahang (AAP) berkata...

Salam rodong terus perjungan!

zulkbo berkata...

salam..
tahniah..
kena bui la buah
tangan,saguhati
ke deme tuh..he he

cemomoi berkata...

bos kena blanja cengginih

Insan Marhaen berkata...

follower IM dok merangkak lagi..

Cik SHiNJU berkata...

Salam...

Tahniah..
Go go rodong..
Yu ken du it.. :D

syahbandar87 berkata...

tahniah..teruskan menulis..hmm..saya follow jgk la ye..hehe..salam persahabatan

FIFIEY LYCHEE MARATION berkata...

berita sekarang.. mcm2:( sedih pun ada terkejut pun ada, pokoknya mcm2laah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.